VOLTAREN Emulgel 23,2 mg/g gels, 50 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

VOLTAREN Emulgel 23,2 mg/g gels, 50 g

NOVARTIS CONSUMER
Kopā
9.87 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gels aktīvā viela ir diklofenaks, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gels aktīvā viela ir diklofenaks, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. Tas ir īpaši izstrādāts, lai to varētu ieziest ādā, un tas labi iesūcas ādā. Aktīvā viela iekļūst dziļi iekaisušajos audos. Voltaren Emulgel 23,2 mg/g lieto sāpju, iekaisumu un pietūkumu mazināšanai gadījumos, kas saistīti ar locītavu un muskuļu sāpēm.

Pieaugušajiem un pusaudžiem no 14 gadu vecuma mīksto audu ievainojumi: cīpslu, muskuļu un locītavu saišu traumas, piem., sastiepumi, izmežģījumi un sasitumi, muguras sāpes (sporta traumas); Tendinīts (cīpslu iekaisums) (piem., tenisista elkonis), bursīts (gļotsomiņas iekaisums), pleca-rokas sindroms, periartrīts.

Tikai pieaugušajiem (no 18 gadu vecuma un vecākiem) - viegli izteikts artrīts ceļgalos vai pirkstos - deģeneratīvas locītavu slimības, piem., mugurkaula un perifēro locītavu osteoartrīta lokālai ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1221287 VOLTAREN Emulgel 23,2 mg/g gels, 50 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c4/71/ea1074722a0f89f3cda12e625f9d.png InStock 9.87 EUR 9.87 <p style="text-align:justify;">Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gels aktīvā viela ir diklofenaks, kas pieder nesteroīdo pretiekaisuma līdzekļu (NPL) grupai. Tas ir īpaši izstrādāts, lai to varētu ieziest ādā, un tas labi iesūcas ādā. Aktīvā viela iekļūst dziļi iekaisušajos audos. Voltaren Emulgel 23,2 mg/g lieto sāpju, iekaisumu un pietūkumu mazināšanai gadījumos, kas saistīti ar locītavu un muskuļu sāpēm.</p> <p style="text-align:justify;">Pieaugušajiem un pusaudžiem no 14 gadu vecuma mīksto audu ievainojumi: cīpslu, muskuļu un locītavu saišu traumas, piem., sastiepumi, izmežģījumi un sasitumi, muguras sāpes (sporta traumas); Tendinīts (cīpslu iekaisums) (piem., tenisista elkonis), bursīts (gļotsomiņas iekaisums), pleca-rokas sindroms, periartrīts.</p> <p style="text-align:justify;">Tikai pieaugušajiem (no 18 gadu vecuma un vecākiem) - viegli izteikts artrīts ceļgalos vai pirkstos - deģeneratīvas locītavu slimības, piem., mugurkaula un perifēro locītavu osteoartrīta lokālai ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās