VOLTAREN AKTI 12,5 mg tabletes, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

VOLTAREN AKTI 12,5 mg tabletes, 10 gab.

NOVARTIS CONSUMER
Kopā
4.04 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Voltaren Akti satur diklofenaku, kas pieder pie zāļu grupas, ko sauc par “nesteroīdiem pretiekaisuma līdzekļiem” (NPL).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Voltaren Akti satur diklofenaku, kas pieder pie zāļu grupas, ko sauc par “nesteroīdiem pretiekaisuma līdzekļiem” (NPL). Voltaren Akti ir pretsāpju līdzeklis, kas arī samazina iekaisumu (pietūkumu) un pazemina temperatūru. Voltaren Akti nodrošina ātru sāpju mazināšanu tādos gadījumos, kā muskuļu, locītavu, muguras sāpes, galvassāpes, zobu sāpes un menstruāciju sāpes; gripas un saaukstēšanās gadījumos (ieskaitot sāpes, nepatīkamas sajūtas, iekaisis kakls).

Papildu informācija par produktu
product
1221250 VOLTAREN AKTI 12,5 mg tabletes, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/aa/69/a191aefccaf83a31e322cabaee04.png InStock 4.04 EUR 4.04 <p style="text-align:justify;">Voltaren Akti satur diklofenaku, kas pieder pie zāļu grupas, ko sauc par “nesteroīdiem pretiekaisuma līdzekļiem” (NPL). Voltaren Akti ir pretsāpju līdzeklis, kas arī samazina iekaisumu (pietūkumu) un pazemina temperatūru. Voltaren Akti nodrošina ātru sāpju mazināšanu tādos gadījumos, kā muskuļu, locītavu, muguras sāpes, galvassāpes, zobu sāpes un menstruāciju sāpes; gripas un saaukstēšanās gadījumos (ieskaitot sāpes, nepatīkamas sajūtas, iekaisis kakls).</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Citi pretsāpju, pretiekaisuma līdzekļi