VOCAL Blackcurrant pastilas, 24 gab.

VOCAL Blackcurrant pastilas, 24 gab.

RPM PHARMA SA
Derīguma termiņš: 2025-07-30
24 sūkājamās pastilas ar upeņu garšu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nomierinoša un patīkama iedarbība uz kaklu, rīkles galu un balss saitēm.

VOCAL sastāvā ir Islandes ķērpis, C vitamīns un cinks.

Islandes ķērpis (Cetraria islandica) sniedz atvieglojumu kakla un rīkles gala kairinājuma gadījumā. Nomierinoši un patīkami iedarbojas uz kaklu, rīkles galu un balss saitēm. Aizsargā mutes un rīkles gļotādu.

C vitamīns un cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Cinks nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.

Papildu informācija par produktu
product
1222196 VOCAL Blackcurrant pastilas, 24 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cd/5d/16551f544c29d662367b552146f1.png InStock 4.31 EUR 7.19 <p style="text-align:justify;">Nomierinoša un patīkama iedarbība uz kaklu, rīkles galu un balss saitēm.</p> <p style="text-align:justify;">VOCAL sastāvā ir Islandes ķērpis, C vitamīns un cinks.</p> <p style="text-align:justify;">Islandes ķērpis (Cetraria islandica) sniedz atvieglojumu kakla un rīkles gala kairinājuma gadījumā. Nomierinoši un patīkami iedarbojas uz kaklu, rīkles galu un balss saitēm. Aizsargā mutes un rīkles gļotādu.</p> <p style="text-align:justify;">C vitamīns un cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Cinks nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/C vitamīns