Zivju eļļa

(64)
  • -60%
MOLLERS Omega - 3 Extra kapsulas, 76 gab.
MOLLERS Omega - 3 Extra kapsulas, 76 gab.
  • -50%
MOLLERS zivju eļļa (augļu garša), 250 ml
MOLLERS zivju eļļa (augļu garša), 250 ml
  • -50%
JONAX Omega-3 zivju eļļa kapsulas, 60 gab.
JONAX Omega-3 zivju eļļa kapsulas, 60 gab.
  • -50%
JONAX OMEGA-3 MAX 1000 mg kapsulas, 60 gab.
JONAX OMEGA-3 MAX 1000 mg kapsulas, 60 gab.
  • -50%
ELITE Cardio Omega kapsulas, 60 gab.
ELITE Cardio Omega kapsulas, 60 gab.
  • -40%
MOLLERS Dobbel Immunity kapsulas, 120 gab.
MOLLERS Dobbel Immunity kapsulas, 120 gab.
  • -40%
SILVANOLS Premium Omega 3 kapsulas, 60 gab.
SILVANOLS Premium Omega 3 kapsulas, 60 gab.
Jūs apskatījāt 13 no 64 produktiem

Zivju eļļa bērniem un pieaugušajiem

Zivju eļļa ne bez iemesla ir viens no populārākajiem uztura bagātinātājiem jau gadiem ilgi — tā var būt noderīgs uztura bagātinātājs ikvienam, īpaši tiem, kas reti vai nemaz neēd treknas zivis. Tā ir bagātīgs vērtīgo omega-3 taukskābju avots. Pareizs omega-3 balanss, ko zivju eļļas regulāra lietošana palīdz sasniegt, uzlabo sirds un asinsvadu veselību, samazina holesterīna līmeni, var palīdzēt ar mentālās veselības uzlabošanu, samazina riskus iedzīvoties acu veselības problēmās un uzlabo ādas izskatu un veselību. 

Zivju eļļa bērniem ir īpaši svarīga — tā var palīdzēt uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroma (UDHS) simptomu mazināšanā, uzlabojot bērnu koncentrēšanās spējas un veicinot normālu smadzeņu attīstību. Tāpat zivju eļļa bērniem var palīdzēt ar astmas simptomu atvieglošanu, uzlabot miega kvalitāti un nodrošināt optimālu smadzeņu darbības funkcionēšanu.

Mēness aptiekas interneta veikalā atradīsi plašu zivju eļļas klāstu bērniem un pieaugušajiem. Iepazīstinām ar zivju eļļas uztura bagātinātājiem, kas radīti īpaši bērniem.

MOLLERS Baby zivju eļļa

Mollers Baby zivju eļļa bērniem piemērota pašiem mazākajiem — to var lietot jau zīdaiņi no 4 nedēļu vecuma. Mollers Baby eļļa ne vien nodrošina visas pozitīvās zivju eļļas īpašības, bet ir papildināta arī ar vitamīniem A un D3, kas nodrošina stipru imunitāti un pareizu kaulu augšanu un attīstību. 

MOLLERS Junior želejas zivtiņas

Zivju eļļa bērniem dažkārt var sagādāt problēmas tās specifiskās garšas dēļ. Par laimi Mollers piedāvā zivju eļļu želejas zivtiņu formā, kas garšo teju pēc konfektēm. Ar augļu, zemeņu un apelsīnu/citronu garšām, Mollers Junior zivju eļļa bērniem būs piemērota arī izvēlīgiem ēdājiem. Zivtiņas ir papildinātas arī ar vitamīnu D3 bērnu imunitātei un augšanai. Tās ir piemērotas bērniem no 3 gadu vecuma.

LYSI Childrens Omega-3 kapsulas

LYSY Children’s Omega-3 zivju eļļa bērniem košļājamo kapsulu formā ir nepieciešamo DHL un EPS taukskābju avots. Tā paredzēta bērniem no 4 gadu vecuma, bet ir piemērota arī pieaugušajiem. Kapsulas satur ne vien zivju eļļu, bet arī vitamīnu D.

EQUAZEN Baby kapsulas

Equazen atveramās zivju eļļas kapsulas ļauj lietot precīzu uztura bagātinātāja devu un padara lietošanu ērtu pašiem mazākajiem. Līdz ar zivju eļļu, kapsulas sastāvā ir arī naktssveces eļļa un antioksidants, vitamīns E. Naktssveces eļļa ir bagāta nepiesātinātajām taukskābēm, kas piedalās šūnu atjaunošanas procesā un uzlabo asinsriti. Savukārt vitamīns E pasargā organisma šūnas no bojājumiem. Eļļu rekomendēts lietot, sajaucot to ar ēdienu. 

FAQ

  1. Ar ko atšķiras zivju eļļa bērniem no zivju eļļas pieaugušajiem?

Zivju eļļa bērniem ir ar zemāku, bērna organismam piemērotāku devu. Piemēram, Mollers klasiskā zivju eļļa satur 4600 mg zivju eļļas, bet Moller’s Baby — 1200 mg. Tāpat ražotāji rūpējas, lai zivju eļļa bērniem būtu pieejama vieglāk norijamā formā.

  1. Vai zivju eļļa bērniem ir droša?

Ievērojot rekomendētās devas, zivju eļļa bērniem ir relatīvi drošs uztura bagātinātājs — blakusefekti ir reti un pat tad, ja ar tiem nākas saskarties, tie nopietni neapdraud bērna veselību un apstājas, pārtraucot uztura bagātinātāja lietošanu. Biežākie zivju eļļas blakusefekti bērniem un pieaugušajiem ir slikta dūša, vēdera pūšanās un slikta elpa.

  1. Vai es varu lietot to pašu zivju eļļu, ko mans bērns?

Pieaugušie drīkst lietot to pašu zivju eļļu, ko bērni, bet parasti uztura bagātinātājiem bērniem ir zemākas omega-3 devas, tādēļ optimālāka izvēle būtu ļaut bērnam lietot zivju eļļu bērniem, bet sev izvēlēties koncentrētāku produktu. Izvēlies kādu no daudzajiem E-mēness aptiekā pieejamajām zivju eļļām pieaugušajiem!

category
Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Zivju eļļa