VITA C Long 500 mg tabletes, 150 gab.

VITA C Long 500 mg tabletes, 150 gab.

VITABALANS OY
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Vita C Long 500 mg ir ilgstošas darbības tabletes, kuru sastāvā esošais C vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz samazināt nogurumu un nespēku.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

C vitamīns ir dabīgs antioksidants, kas veicina normālu imūnās sistēmas darbību. Tas veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. C vitamīns palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicinot normālu enerģijas ieguves vielmaiņu organismā. Pietiekamā daudzumā iekdienā uzņemts C vitamīns palīdz pārvarēt stresa radīto ietekmi gan fiziskā, gan garīgā aspektā. C vitamīns veicina arī normālu nervu sistēmas darbību un psiholoģiskās funkcijas, piemēram, koncentrēšanos, atmiņu, mācīšanos un jaunas informācijas apguvi. Vita C Long 500 mg ir ilgstošas darbības tabletes, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku, kā arī piedalās kolagēna sintēzē. Lietojot kopā ar uzturu, tas uzlabo dzelzs uzsūkšanos.

Papildu informācija par produktu
product
1206451 VITA C Long 500 mg tabletes, 150 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c1/d7/757118b052bcb4150a3bdf4d6890.png InStock 12.07 EUR 15.09 <p>C vitamīns ir dabīgs antioksidants, kas veicina normālu imūnās sistēmas darbību. Tas veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. C vitamīns palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicinot normālu enerģijas ieguves vielmaiņu organismā. Pietiekamā daudzumā iekdienā uzņemts C vitamīns palīdz pārvarēt stresa radīto ietekmi gan fiziskā, gan garīgā aspektā. C vitamīns veicina arī normālu nervu sistēmas darbību un psiholoģiskās funkcijas, piemēram, koncentrēšanos, atmiņu, mācīšanos un jaunas informācijas apguvi. Vita C Long 500 mg ir ilgstošas darbības tabletes, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku, kā arī piedalās kolagēna sintēzē. Lietojot kopā ar uzturu, tas uzlabo dzelzs uzsūkšanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/C vitamīns