VISINE 0.5 mg/ml acu pilieni, 15 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

VISINE 0.5 mg/ml acu pilieni, 15 ml

JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Kopā
9.44 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Visine lieto īslaicīga acu apsārtuma ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Visine satur aktīvo vielu tetrizolīna hidrohlorīdu. Tas pieder pie zāļu grupas, ko sauc par dekongestantiem oftalmoloģiskai lietošanai (zāles lietošanai acī).

Visine lieto īslaicīga acu apsārtuma ārstēšanai, ko izraisījuši nelieli neinfekciozi kairinājumi, piemēram, dūmi, putekļi, vējš, hlorēts ūdens, gaisma vai alerģijas pieaugušajiem, pusaudžiem un bērniem no 2 gadu vecuma (skatīt 2. punktu). Bērniem, kas vecāki par 2 gadiem un jaunāki par 6 gadiem, Visine jālieto tikai pēc veselības aprūpes speciālista ieteikuma.

Papildu informācija par produktu
product
1151864 VISINE 0.5 mg/ml acu pilieni, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1b/6a/fd2946dea183716830b9d152b639.png InStock 9.44 EUR 9.44 <p style="text-align:justify;">Visine satur aktīvo vielu tetrizolīna hidrohlorīdu. Tas pieder pie zāļu grupas, ko sauc par dekongestantiem oftalmoloģiskai lietošanai (zāles lietošanai acī).</p> <p style="text-align:justify;">Visine lieto īslaicīga acu apsārtuma ārstēšanai, ko izraisījuši nelieli neinfekciozi kairinājumi, piemēram, dūmi, putekļi, vējš, hlorēts ūdens, gaisma vai alerģijas pieaugušajiem, pusaudžiem un bērniem no 2 gadu vecuma (skatīt 2. punktu). Bērniem, kas vecāki par 2 gadiem un jaunāki par 6 gadiem, Visine jālieto tikai pēc veselības aprūpes speciālista ieteikuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm