VICTORIA BEAUTY Snail Extract maska rokām, 30 g
0 0 (0 atsauksmes)

VICTORIA BEAUTY Snail Extract maska rokām, 30 g

CAMCO LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.83 €
Derīguma termiņš: 2024-12-30
Pretgrumbu roku maska-cimdi ar gliemežu sekrētu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Roku maska-cimdi mitrina un baro roku ādu. Pateicoties formulā iekļautajam gliemežu ekstraktam, produkts efektīvi aizsargā ādu no apkārtējās vides ietekmes, palīdz to detoksicēt un aktīvi cīnās pret elastības un tvirtuma zudumu.

  • "Cimdu tipa" roku maska.
  • Pretgrumbu un mitrinoša maska.
  • Rezultāts - gludas un maigas rokas.

Victoria Beauty gliemežu ekstrakta roku maska ​​mitrina un baro roku ādu. Pateicoties formulā iekļautajam gliemežu ekstraktam, produkts efektīvi aizsargā ādu no apkārtējās vides ietekmes, palīdz to detoksicēt un aktīvi cīnās pret elastības un tvirtuma zudumu. Maska uzlabo ādas tekstūru, mazina kairinājumu, padara to perfekti gludu un maigu uz tausti. Viegli lietojami cimdi palīdz ādai labāk uzsūkt derīgās vielas un nodrošina ilgstošu mitrināšanu.

product
1143127 VICTORIA BEAUTY Snail Extract maska rokām, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d2/b2/54895e259261e3cca4a86f213f06.png InStock 3.83 EUR 6.39 <p>Roku maska-cimdi mitrina un baro roku ādu. Pateicoties formulā iekļautajam gliemežu ekstraktam, produkts efektīvi aizsargā ādu no apkārtējās vides ietekmes, palīdz to detoksicēt un aktīvi cīnās pret elastības un tvirtuma zudumu.</p> <ul><li>"Cimdu tipa" roku maska.</li> <li>Pretgrumbu un mitrinoša maska.</li> <li>Rezultāts - gludas un maigas rokas.</li> </ul><p>Victoria Beauty gliemežu ekstrakta roku maska ​​mitrina un baro roku ādu. Pateicoties formulā iekļautajam gliemežu ekstraktam, produkts efektīvi aizsargā ādu no apkārtējās vides ietekmes, palīdz to detoksicēt un aktīvi cīnās pret elastības un tvirtuma zudumu. Maska uzlabo ādas tekstūru, mazina kairinājumu, padara to perfekti gludu un maigu uz tausti. Viegli lietojami cimdi palīdz ādai labāk uzsūkt derīgās vielas un nodrošina ilgstošu mitrināšanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana