VICTORIA BEAUTY lūpu skrubis un maska komplekts, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

VICTORIA BEAUTY lūpu skrubis un maska komplekts, 1 gab.

CAMCO LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.24 €
Derīguma termiņš: 2024-12-30
Victoria Beauty divu posmu lūpu komplekts - lūpu skrubis + lūpu maska.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Skrubis:

Produkts, kas pildīts ar dabīgām sastāvdaļām, padarīs jūsu lūpas mīkstas un elastīgas. Bagātināts ar dabīgām pīlinga daļiņām, skrubis maigi noņem atmirušās ādas šūnas un izlīdzina ādu. Eļļu kokteilis dziļi baro un mīkstina lūpas.

Maska:

Īpaši mitrinoša kolagēna lūpu maska:

  • mitrina
  • mīkstina
  • pulē

Mitrinoša maska ​​ar saldajām avenēm īpaši pavedinošām lūpām. Produkts piesātina lūpas ar mitrumu, nomierina ādu un padara tās maigas un pilnīgas mazāk nekā 15 minūšu laikā. Bagātināta ar kolagēnu un hialuronskābi, maska saglabā ādas elastību, un jūsu lūpas kļūst perfekti pilnīgas un gludas.

product
1001535 VICTORIA BEAUTY lūpu skrubis un maska komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/39/3c/17b27efaa897bde752f1e218fcc8.png InStock 5.24 EUR 7.49 <p><strong>Skrubis:</strong></p> <p>Produkts, kas pildīts ar dabīgām sastāvdaļām, padarīs jūsu lūpas mīkstas un elastīgas. Bagātināts ar dabīgām pīlinga daļiņām, skrubis maigi noņem atmirušās ādas šūnas un izlīdzina ādu. Eļļu kokteilis dziļi baro un mīkstina lūpas.</p> <p><strong>Maska:</strong></p> <p>Īpaši mitrinoša kolagēna lūpu maska:</p> <ul><li>mitrina</li> <li>mīkstina</li> <li>pulē</li> </ul><p>Mitrinoša maska ​​ar saldajām avenēm īpaši pavedinošām lūpām. Produkts piesātina lūpas ar mitrumu, nomierina ādu un padara tās maigas un pilnīgas mazāk nekā 15 minūšu laikā. Bagātināta ar kolagēnu un hialuronskābi, maska saglabā ādas elastību, un jūsu lūpas kļūst perfekti pilnīgas un gludas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana