VICTORIA BEAUTY Charcoal & Black Sugar Dual-action Scrub and facial 7 ml sejas maska, 2 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

VICTORIA BEAUTY Charcoal & Black Sugar Dual-action Scrub and facial 7 ml sejas maska, 2 gab.

CAMCO LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-09-30
Šī unikālā divkāršās iedarbības ogļu un melnā cukura maska lieliski attīra un izlīdzina ādu, padarot to svaigu un maigu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šī unikālā divkāršās iedarbības ogļu un melnā cukura maska lieliski attīra un izlīdzina ādu, padarot to svaigu un maigu. Aktivētā ogle dabiski attīra ādu, absorbējot eļļas, nesausinot, savukārt melnais cukurs darbojas kā skrubis, lai maigi nolobītu atirušās ādas šūnas, atklājot īpaši maigu un gludu ādu. Bez parabēniem. Ideāli piemērots visiem ādas tipiem.

product
1001527 VICTORIA BEAUTY Charcoal & Black Sugar Dual-action Scrub and facial 7 ml sejas maska, 2 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/66/78/eaec75d697913f82d0284868a56a.png OutOfStock 1.02 EUR 3.39 <p>Šī unikālā divkāršās iedarbības ogļu un melnā cukura maska lieliski attīra un izlīdzina ādu, padarot to svaigu un maigu. Aktivētā ogle dabiski attīra ādu, absorbējot eļļas, nesausinot, savukārt melnais cukurs darbojas kā skrubis, lai maigi nolobītu atirušās ādas šūnas, atklājot īpaši maigu un gludu ādu. Bez parabēniem. Ideāli piemērots visiem ādas tipiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas