VICHY Neovadiol Peri-menopause Lifting Day sejas krēms, 50 ml
3.5 3.5 (2 atsauksmes)

VICHY Neovadiol Peri-menopause Lifting Day sejas krēms, 50 ml

VICHY LABORATOIRE
3.5 3.5 (2 atsauksmes)
Kopā
34.29 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Vichy Neovadiol Peri-Menopause Redensifying Plumping dienas krēmu sausai ādai palīdz cīnieties ar visām novecošanās pazīmēm, ko izraisa hormonālas izmaiņas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Palutinošais krēms ir izstrādāts, lai papildinātu ādu ar mitrumu, un tas ir īpaši izstrādāts sievietēm, kas pārdzīvo menopauzi. Šajā laikā āda sāk ražot mazāk “jaunības” hormona DHEA, kas var novest pie ādas atslābināšanās, blīvuma un struktūras zuduma. Šis līdzsvarojošais mitrinātājs darbojas, lai atjaunotu sejas kontūras un atjaunotu sejas ādu.

Bagātināts ar hialuronskābi, Hepes un Pro-Xylane 3 % koncentrācijā, Vichy Neovadiol kompensējošais komplekss sausai un ļoti sausai ādai spēj atveidot DHEA priekšrocības un novērst visas novecošanās pazīmes, ko izraisa menopauze.

Pārbaudīts uz jutīgas ādas dermatoloģiskā kontrolē, hipoalerģisks, nesatur parabēnus.

product
1222361 VICHY Neovadiol Peri-menopause Lifting Day sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/26/d1/e165f770a408a48c903a49460e85.png InStock 34.29 EUR 48.99 <p style="text-align:justify;">Palutinošais krēms ir izstrādāts, lai papildinātu ādu ar mitrumu, un tas ir īpaši izstrādāts sievietēm, kas pārdzīvo menopauzi. Šajā laikā āda sāk ražot mazāk “jaunības” hormona DHEA, kas var novest pie ādas atslābināšanās, blīvuma un struktūras zuduma. Šis līdzsvarojošais mitrinātājs darbojas, lai atjaunotu sejas kontūras un atjaunotu sejas ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Bagātināts ar hialuronskābi, Hepes un Pro-Xylane 3 % koncentrācijā, Vichy Neovadiol kompensējošais komplekss sausai un ļoti sausai ādai spēj atveidot DHEA priekšrocības un novērst visas novecošanās pazīmes, ko izraisa menopauze.</p> <p style="text-align:justify;">Pārbaudīts uz jutīgas ādas dermatoloģiskā kontrolē, hipoalerģisks, nesatur parabēnus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi