VESELĪBAS PIRAMĪDA Kalcija Citrāts tabletes, 60 gab.

VESELĪBAS PIRAMĪDA Kalcija Citrāts tabletes, 60 gab.

KURM PHARMA APS
Kopā
16.39 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Regulāra kalcija citrāta lietošana uzturēs kārtībā Tavus kaulus un muskuļus, stiprinās zobus, atbalstīs visu nervu sistēmu – un sirds un asinsvadu darbu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kalcijs ir viens no būtiskākajiem organisma minerāliem, kas ir nepieciešams kaulu un muskuļu normālai funkcionēšanai, kalcijs aktīvi piedalās visu ķermeņa šūnu, ieskaitot nervu šūnas, normālā darbā. Kalcija citrāta tabletes satur kalciju kā citrāta sāli un šādā formā organismam ir visvieglāk uzņemt kalciju. Pateicoties kalcija citrāta labajai spējai uzsūkties organismā, tā ieteicamā dienas deva ir 600 mg.

  • Kalcijs ir nepieciešams, lai uzturētu normālus kaulus
  • Kalcijs veicina normālu enerģijas apmaiņu
  • Kalcijs ir nepieciešams normālu zobu saglabāšanai
  • Kalcijs veicina normālu muskuļu darbu

Papildu informācija par produktu
product
11163141 VESELĪBAS PIRAMĪDA Kalcija Citrāts tabletes, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f7/1e/3cabde19d8b84bcc3e295150e9bc.png InStock 16.39 EUR 16.39 <p style="text-align:justify;">Kalcijs ir viens no būtiskākajiem organisma minerāliem, kas ir nepieciešams kaulu un muskuļu normālai funkcionēšanai, kalcijs aktīvi piedalās visu ķermeņa šūnu, ieskaitot nervu šūnas, normālā darbā. Kalcija citrāta tabletes satur kalciju kā citrāta sāli un šādā formā organismam ir visvieglāk uzņemt kalciju. Pateicoties kalcija citrāta labajai spējai uzsūkties organismā, tā ieteicamā dienas deva ir 600 mg.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Kalcijs ir nepieciešams, lai uzturētu normālus kaulus</li> <li style="text-align:justify;">Kalcijs veicina normālu enerģijas apmaiņu</li> <li style="text-align:justify;">Kalcijs ir nepieciešams normālu zobu saglabāšanai</li> <li style="text-align:justify;">Kalcijs veicina normālu muskuļu darbu<br /><br /></li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Kalcijs