URIAGE Thermal Micellar micelārais ūdens, 100 ml

URIAGE Thermal Micellar micelārais ūdens, 100 ml

LABORATOIRES DERAMTOLOGIQUES D UREAGE˙
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
4.76 €
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Termālais micelārais ūdens jutīgai ādai kosmētikas noņemšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pateicoties Uriage Thermal Water unikālajām īpašībām, Uriage Thermal Micellar Waters ir lieliski pielāgots visu veidu kosmētikas noņemšanai. Maigās, nejonu virsmaktīvās vielas darbojas kā magnēti, lai efektīvi notvertu dekoratīvo kosmētiku un piemaisījumus.

Notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku.
Šis micelārais ūdens ar maigām nejonu virsmaktīvām vielām maigi noņem visus netīrumus. Bez smaržvielām, tas ir īpaši izstrādāts visneiecietīgākajai ādai.

Nomierina.
Bagātināts ar glicerīnu tā nomierinošās un mitrinošās spējas dēļ.

Aizsargā no sausuma.
Bagātināts ar mitrinošu Uriage termisko ūdeni.

https://www.youtube.com/watch?v=oBRV1semXfQ

product
12121838 URIAGE Thermal Micellar micelārais ūdens, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/72/1a/5c89e486c88f088876bd4278eb81.png InStock 4.76 EUR 7.94 <p style="text-align:justify;">Pateicoties Uriage Thermal Water unikālajām īpašībām, Uriage Thermal Micellar Waters ir lieliski pielāgots visu veidu kosmētikas noņemšanai. Maigās, nejonu virsmaktīvās vielas darbojas kā magnēti, lai efektīvi notvertu dekoratīvo kosmētiku un piemaisījumus.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku.</strong><br />Šis micelārais ūdens ar maigām nejonu virsmaktīvām vielām maigi noņem visus netīrumus. Bez smaržvielām, tas ir īpaši izstrādāts visneiecietīgākajai ādai.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Nomierina.</strong><br />Bagātināts ar glicerīnu tā nomierinošās un mitrinošās spējas dēļ.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Aizsargā no sausuma.</strong><br />Bagātināts ar mitrinošu Uriage termisko ūdeni.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=oBRV1semXfQ">https://www.youtube.com/watch?v=oBRV1semXfQ</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana