URIAGE Bariesun Brume Thermale Autobronzante pašiedeguma līdzeklis, 100 ml

URIAGE Bariesun Brume Thermale Autobronzante pašiedeguma līdzeklis, 100 ml

LABORATOIRES DERAMTOLOGIQUES D UREAGE˙
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Termāls izsmidzināms paštonējošs līdzeklis Uriage Bariésun Brume Thermale Autobronzante jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piešķir ādai dabisku, vienmērīgu iedegumu. Neaizsargā no UV stariem, tāpēc, izejot saulē, lietojiet krēmu ar SPF aizsardzību.

Uriage Bariésun Brume Thermale Autobronzante Thermal Bronzing Spray tiek izmantots, lai uzlabotu un uzturētu dabisko iedegumu. Paredzēts jutīgai sejas un ķermeņa ādai.

  • D.H.A. + eritruloze, kas ir viena no aerosola sastāvdaļām, veicina viendabīga, dabīga ādas toņa iegūšanu, mitrina.
  • Iedeguma efekts iedarbojas jau pēc 1 stundas no uzklāšanas brīža, saglabājas 7-14 dienas.
  • Termiskais ūdens Uriage aizsargā pret brīvajiem radikāļiem.
  • Mitrinošie komponenti novērš izžūšanu, mīkstina audu šūnas.
  • Viegli uzsūcas.
product
12121872 URIAGE Bariesun Brume Thermale Autobronzante pašiedeguma līdzeklis, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f9/e4/eb3f7100a3a3f2865f4efcfbace0.png InStock 18.19 EUR 25.99 <p style="text-align:justify;">Piešķir ādai dabisku, vienmērīgu iedegumu. Neaizsargā no UV stariem, tāpēc, izejot saulē, lietojiet krēmu ar SPF aizsardzību.</p> <p style="text-align:justify;">Uriage Bariésun Brume Thermale Autobronzante Thermal Bronzing Spray tiek izmantots, lai uzlabotu un uzturētu dabisko iedegumu. Paredzēts jutīgai sejas un ķermeņa ādai.</p> <ul><li style="text-align:justify;">D.H.A. + eritruloze, kas ir viena no aerosola sastāvdaļām, veicina viendabīga, dabīga ādas toņa iegūšanu, mitrina.</li> <li style="text-align:justify;">Iedeguma efekts iedarbojas jau pēc 1 stundas no uzklāšanas brīža, saglabājas 7-14 dienas.</li> <li style="text-align:justify;">Termiskais ūdens Uriage aizsargā pret brīvajiem radikāļiem.</li> <li style="text-align:justify;">Mitrinošie komponenti novērš izžūšanu, mīkstina audu šūnas.</li> <li style="text-align:justify;">Viegli uzsūcas.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Iedegumam