ULTRAVIT Acetyl L-Carnitine kapsulas, 60 gab.

ULTRAVIT Acetyl L-Carnitine kapsulas, 60 gab.

VP LABORATORY LTD
Kopā
9.59 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Acetil-L-karnitīns ir svarīgs sirds un smadzeņu darbībai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Acetil-L-karnitīns kapsulās. Uztura bagātinātājs. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Veģetārs/vegānisks.


Acetil-L-karnitīns ir svarīgs sirds un smadzeņu darbībai. Acetil-L-karnitīns atjauno garīgo enerģiju, uzlabo garastāvokli un koncentrēšanās spēju, palēnina smadzeņu šūnu novecošanos un var novērst Alcheimera un Parkinsona slimības. Papildus iepriekš minētajam acetil-L-karnitīns būtiski veicina enerģijas rašanos, kā arī palielina fizisko izturību.

  • Brīvas formas aminoskābe
  • Nesatur piena produktus / laktozi
  • Nesatur glutēnu
  • Nesatur ĢMO
Papildu informācija par produktu
product
1222284 ULTRAVIT Acetyl L-Carnitine kapsulas, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1c/04/4e35fb34a39c1e5cdc5f94e3f120.png InStock 9.59 EUR 15.99 <p style="text-align:justify;">Acetil-L-karnitīns kapsulās. Uztura bagātinātājs. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Veģetārs/vegānisks.</p> <p style="text-align:justify;"><br />Acetil-L-karnitīns ir svarīgs sirds un smadzeņu darbībai. Acetil-L-karnitīns atjauno garīgo enerģiju, uzlabo garastāvokli un koncentrēšanās spēju, palēnina smadzeņu šūnu novecošanos un var novērst Alcheimera un Parkinsona slimības. Papildus iepriekš minētajam acetil-L-karnitīns būtiski veicina enerģijas rašanos, kā arī palielina fizisko izturību.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Brīvas formas aminoskābe</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur piena produktus / laktozi</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur glutēnu</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur ĢMO</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sportam un aktīvai atpūtai