TWISTSHAKE Anti-Colic 2+ mēn. (rozā) pudele, 260 ml
0 0 (0 atsauksmes)

TWISTSHAKE Anti-Colic 2+ mēn. (rozā) pudele, 260 ml

TWISTSHAKE OF SWEDEN AB
0 0 (0 atsauksmes)
Pudelīte ar TwistFlow sistēmu ievērojami samazina koliku rašanās varbūtību bērnam un nodrošina vienmērīgu plūsmu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Twistshake daudzfunkcionālā pudelīte ir ideāla regulārai lietošanai arī zīdīšanas laikā! Unikālā TwistFlow sistēma ievērojami samazina koliku rašanās varbūtību bērnam un nodrošina vienmērīgu plūsmu.

Pudelītes komplektā ietilpst: trauciņš, kurā Jūs varēsiet uzglabāt sauso maisījumu vai dārzeņu un augļu našķus, dodoties pastaigā. Režģis rūpīgai nogulšņu izšķīdināšanai un aizsērējumu novēršanai. Knupītis, kas sastāv no 100 % netoksiskā silikona, piemērota no 2+mēn. Pateicoties ergonomiskajam dizainam, pudelīti ir ērti turēt rokās, un tās saturs ilgāk paliek silts. Nesatur BPA.

https://www.youtube.com/watch?v=f5wF7LAkhhw

product
1206277 TWISTSHAKE Anti-Colic 2+ mēn. (rozā) pudele, 260 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/df/68/c962abd19b652e60033a98e3d11e.png InStock 7.2 EUR 10.29 <p style="text-align:justify;">Twistshake daudzfunkcionālā pudelīte ir ideāla regulārai lietošanai arī zīdīšanas laikā! Unikālā TwistFlow sistēma ievērojami samazina koliku rašanās varbūtību bērnam un nodrošina vienmērīgu plūsmu.</p> <p style="text-align:justify;">Pudelītes komplektā ietilpst: trauciņš, kurā Jūs varēsiet uzglabāt sauso maisījumu vai dārzeņu un augļu našķus, dodoties pastaigā. Režģis rūpīgai nogulšņu izšķīdināšanai un aizsērējumu novēršanai. Knupītis, kas sastāv no 100 % netoksiskā silikona, piemērota no 2+mēn. Pateicoties ergonomiskajam dizainam, pudelīti ir ērti turēt rokās, un tās saturs ilgāk paliek silts. Nesatur BPA.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=f5wF7LAkhhw">https://www.youtube.com/watch?v=f5wF7LAkhhw</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Bērnu pudelītes