TROXEVASIN 300 mg kapsulas, 50 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

TROXEVASIN 300 mg kapsulas, 50 gab.

BALKANPHARMA
Derīguma termiņš: 2028-05-30
Trokserutīns nostiprina asinsvadu sieniņas un samazina to palielināto caurlaidību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Troxevasin kapsulu aktīvā viela ir trokserutīns. Trokserutīns nostiprina asinsvadu sieniņas un samazina to palielināto caurlaidību. Trokserutīnam piemīt pretiekaisuma iedarbība uz audiem ap asinsvadiem. Tādejādi šīs zāles samazina tūsku un uzlabo barības vielu uzsūkšanos asinsvados dažādu patoloģisku izmaiņu gadījumā, kas saistīti ar vēnu mazspēju. Troxevasin kapsulas lieto tūskas un simptomu, kas saistīti ar hronisku vēnu mazspēju (nogurums, smaguma sajūta, tūska un sāpes kājās, parestēzija (tirpšanas sajūta) un “nemierīgas kājas”), atvieglošanai.

https://www.youtube.com/watch?v=3mTZxvrIaKc

Papildu informācija par produktu
product
120014 TROXEVASIN 300 mg kapsulas, 50 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/68/05/ddc89f8d602b8961a21500cfa25e.png InStock 16.2 EUR 16.2 <p style="text-align:justify;">Troxevasin kapsulu aktīvā viela ir trokserutīns. Trokserutīns nostiprina asinsvadu sieniņas un samazina to palielināto caurlaidību. Trokserutīnam piemīt pretiekaisuma iedarbība uz audiem ap asinsvadiem. Tādejādi šīs zāles samazina tūsku un uzlabo barības vielu uzsūkšanos asinsvados dažādu patoloģisku izmaiņu gadījumā, kas saistīti ar vēnu mazspēju. Troxevasin kapsulas lieto tūskas un simptomu, kas saistīti ar hronisku vēnu mazspēju (nogurums, smaguma sajūta, tūska un sāpes kājās, parestēzija (tirpšanas sajūta) un “nemierīgas kājas”), atvieglošanai.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=3mTZxvrIaKc">https://www.youtube.com/watch?v=3mTZxvrIaKc</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi/Vēnām