TROXERUTIN Sopharma gels, 40 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

TROXERUTIN Sopharma gels, 40 g

SOPHARMA
Kopā
6.92 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Troxerutin Sopharma gels satur aktīvo vielu – trokserutīnu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par kapilārus stabilizējošiem līdzekļiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Troxerutin Sopharma gels satur aktīvo vielu – trokserutīnu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par kapilārus stabilizējošiem līdzekļiem. Trokserutīnam piemīt venotoniska, pretiekaisuma un tūsku mazinoša iedarbība, kā arī antioksidējoša (samazina skābekļa izraisītos bojājumus) aktivitāte. Trokserutīna terapija samazina kāju tūsku un ar to saistītos simptomus. Troxerutin Sopharma gels ir indicēts lokālai, simptomātiskai: hroniskas vēnu mazspējas ārstēšanai; vēnu varikozes ārstēšanai; virspusēja tromboflebīta (vēnu pietūkums, ko izraisa asins trombi), periflebīta (audu iekaisums ap vēnām) un flebotrombozes (trombu veidošanās vēnās bez iekaisuma) ārstēšanai; pēctrombotiska sindroma ārstēšanai; sāpju un tūskas mazināšanai pēc traumām, piemēram, sastiepumiem vai muskuļu traumām.

Papildu informācija par produktu
product
1202815 TROXERUTIN Sopharma gels, 40 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b6/dd/ec6d8402f745726caaea32632258.png InStock 6.92 EUR 6.92 <p style="text-align:justify;">Troxerutin Sopharma gels satur aktīvo vielu – trokserutīnu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par kapilārus stabilizējošiem līdzekļiem. Trokserutīnam piemīt venotoniska, pretiekaisuma un tūsku mazinoša iedarbība, kā arī antioksidējoša (samazina skābekļa izraisītos bojājumus) aktivitāte. Trokserutīna terapija samazina kāju tūsku un ar to saistītos simptomus. Troxerutin Sopharma gels ir indicēts lokālai, simptomātiskai: hroniskas vēnu mazspējas ārstēšanai; vēnu varikozes ārstēšanai; virspusēja tromboflebīta (vēnu pietūkums, ko izraisa asins trombi), periflebīta (audu iekaisums ap vēnām) un flebotrombozes (trombu veidošanās vēnās bez iekaisuma) ārstēšanai; pēctrombotiska sindroma ārstēšanai; sāpju un tūskas mazināšanai pēc traumām, piemēram, sastiepumiem vai muskuļu traumām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi/Vēnām