TRAUMEEL S ziede, 50 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

TRAUMEEL S ziede, 50 g

HEEL GMBH
Derīguma termiņš: 2028-06-30
Jebkuru sporta traumu gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jebkura veida ievainojums (sportā, nelaimes gadījumā), piemēram, sastiepums, izmežģījums, sasitums, asinsizplūdums zem ādas un locītavās, kaulu lūzums, iekaisums un ar iekaisumu saistīti deģeneratīvi procesi dažādos orgānos un audos (piemēram, parodontīts, zobu smaganu somiņas sastrutojums, parodontoze), arī balsta un kustību aparātā, gūžas, ceļgala un mazo locītavu artrozes.

Papildu informācija par produktu
product
120078 TRAUMEEL S ziede, 50 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bf/3a/45dc0aec255a939960a7974f5dd4.png InStock 11.8 EUR 11.8 <p style="text-align:justify;">Jebkura veida ievainojums (sportā, nelaimes gadījumā), piemēram, sastiepums, izmežģījums, sasitums, asinsizplūdums zem ādas un locītavās, kaulu lūzums, iekaisums un ar iekaisumu saistīti deģeneratīvi procesi dažādos orgānos un audos (piemēram, parodontīts, zobu smaganu somiņas sastrutojums, parodontoze), arī balsta un kustību aparātā, gūžas, ceļgala un mazo locītavu artrozes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās