TRAUMEEL S tabletes, 50 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

TRAUMEEL S tabletes, 50 gab.

HEEL GMBH
Derīguma termiņš: 2028-02-28
Traumeel S ir homeopātiskas zāles, ko lieto traumu ārstēšanā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Traumeel S ir homeopātiskas zāles, ko lieto traumu ārstēšanā, piemēram, šādos gadījumos: sastiepumi, izmežģījumi, sasitumi, asinsizplūdumi un asinsizplūdumi locītavās, lūzumi; pēcoperācijas un posttraumatiska tūska un mīksto audu pietūkums; iekaisuma procesi un deģeneratīvi procesi, kas saistīti ar dažādu orgānu un audu iekaisumu, sevišķi balsta un kustību sistēmā; gūžas, ceļa un sīko locītavu artroze; akūts smadzeņu satricinājums.

Papildu informācija par produktu
product
120181 TRAUMEEL S tabletes, 50 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e4/4a/62be7e430910ed1423c2d7fcab34.png InStock 8.69 EUR 8.69 <p style="text-align:justify;">Traumeel S ir homeopātiskas zāles, ko lieto traumu ārstēšanā, piemēram, šādos gadījumos: sastiepumi, izmežģījumi, sasitumi, asinsizplūdumi un asinsizplūdumi locītavās, lūzumi; pēcoperācijas un posttraumatiska tūska un mīksto audu pietūkums; iekaisuma procesi un deģeneratīvi procesi, kas saistīti ar dažādu orgānu un audu iekaisumu, sevišķi balsta un kustību sistēmā; gūžas, ceļa un sīko locītavu artroze; akūts smadzeņu satricinājums.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās