TOPFER Dažādu Graudu ar āboliem un bumbieriem no 6 mēn. Bio piena biezputra , 200 g
0 0 (0 atsauksmes)

TOPFER Dažādu Graudu ar āboliem un bumbieriem no 6 mēn. Bio piena biezputra , 200 g

TOPFER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.44 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
"Töpfer" ekoloģiska dažādu graudu piena putra ar āboliem un bumbieriem mazuļiem no 6 mēnešu vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!

"Töpfer" ekoloģiska dažādu graudu piena putra ar āboliem un bumbieriem mazuļiem no 6 mēnešu vecuma. Pilngraudu. Ar bifido kultūrām. Bez pievienotā cukura (satur dabīgos cukurus). Bez sintētiskām krāsvielām, aromatizētājiem un konservantiem. Olbaltumvielu un šķiedrvielu avots. Satur glutēnu un pienu. 5 porcijas.

Putru nav nepieciešams vārīt - vienkārši aplejiet ar ūdeni vai pienu. Ļoti vienkārši pagatavojama, veselīga un garšīga putra mazajiem. Ja negaršo ar ievārījumu, putru var ēst arī bez tā. Ja Jums ir maz ievārījuma, labāk to pat nepiedāvāt.

Piena pulveris, kas pievienots "Töpfer" piena putrai, ir izgatavots no Alpu govju piena no bioloģiskajām saimniecībām. Govs piena olbaltumvielas un tauki tiek mainīti tā, lai pēc iespējas vairāk atbilstu mātes piena sastāvam. Piens ir bagātināts ar vitamīniem, minerālvielām un mikroelementiem, kas nepieciešami atbilstoša vecuma bērniņam (kā noteikts ES Direktīvā 2006/141 / ES).

Visas "Töpfer" piena putras tiek pagatavotas ar labajām baktērijām, kas dabiski atrodamas mazuļa zarnās: "Töpfer" patentētais bifido baktēriju kultūras maisījums Probifido®.

Ekoloģisku bumbieru pārslas un ābolu pulveris piešķir putrai maigu garšu. Dažādu graudu piena putra ir sātīga, ideāli piemērota mazuļiem no 6 mēnešu vecuma un vēlāk kā daļa no papilduztura.

product
1195877 TOPFER Dažādu Graudu ar āboliem un bumbieriem no 6 mēn. Bio piena biezputra , 200 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e2/2c/dd08bb1ed059b42cc36d572b4e6e.png InStock 3.44 EUR 4.59 <p>Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!<br /><br />"Töpfer" ekoloģiska dažādu graudu piena putra ar āboliem un bumbieriem mazuļiem no 6 mēnešu vecuma. Pilngraudu. Ar bifido kultūrām. Bez pievienotā cukura (satur dabīgos cukurus). Bez sintētiskām krāsvielām, aromatizētājiem un konservantiem. Olbaltumvielu un šķiedrvielu avots. Satur glutēnu un pienu. 5 porcijas.<br /><br />Putru nav nepieciešams vārīt - vienkārši aplejiet ar ūdeni vai pienu. Ļoti vienkārši pagatavojama, veselīga un garšīga putra mazajiem. Ja negaršo ar ievārījumu, putru var ēst arī bez tā. Ja Jums ir maz ievārījuma, labāk to pat nepiedāvāt.<br /><br />Piena pulveris, kas pievienots "Töpfer" piena putrai, ir izgatavots no Alpu govju piena no bioloģiskajām saimniecībām. Govs piena olbaltumvielas un tauki tiek mainīti tā, lai pēc iespējas vairāk atbilstu mātes piena sastāvam. Piens ir bagātināts ar vitamīniem, minerālvielām un mikroelementiem, kas nepieciešami atbilstoša vecuma bērniņam (kā noteikts ES Direktīvā 2006/141 / ES).<br /><br />Visas "Töpfer" piena putras tiek pagatavotas ar labajām baktērijām, kas dabiski atrodamas mazuļa zarnās: "Töpfer" patentētais bifido baktēriju kultūras maisījums Probifido®.<br /><br />Ekoloģisku bumbieru pārslas un ābolu pulveris piešķir putrai maigu garšu. Dažādu graudu piena putra ir sātīga, ideāli piemērota mazuļiem no 6 mēnešu vecuma un vēlāk kā daļa no papilduztura.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem