TOPFER Babycare Wind & Weather aizsargkrēms skarbos laika apstākļos, 75 ml
0 0 (0 atsauksmes)

TOPFER Babycare Wind & Weather aizsargkrēms skarbos laika apstākļos, 75 ml

TOPFER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.72 €
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Aizsargājošs kliņģerīšu krēms zīdaiņiem ar ekoloģiskām klijām un šī sviestu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kliņģerīšu krēms īpaši maigi aizsargā maigo mazuļa ādu no aukstuma, vēja un skarbiem laikapstākļiem. Lieliski piemērots kā sejas un roku krēms arī pieaugušajiem.
Augstas kvalitātes sastāvdaļas veido aizsargkārtiņu uz jūsu mazuļa ādas un tādējādi aizsargājot to no aukstuma. Tajā pašā laikā mitrums ādā tiek dabiski atbalstīts un stabilizēts. Tas saglabā jūsu mazuļa ādu maigu un elastīgu.

Sertificēts ar stingru dabiskās kosmētikas standartu BDIH:

  • Stingra kontrole garantē nemainīgi augstu kvalitāti.

  • Ražošanā neizmanto sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, etoksilētas izejvielas, ziepes, silikonus, parafīnus, dzīvnieku produktus, naftas produktus utt.

  • Nav testēts uz dzīvniekiem, piemērots vegāniem.

  • Konservanti - tikai dabīgi vai identiski dabīgajiem.

  • Izejvielas nav pakļautas radiācijai.

  • Nesatur ĢMO vai ĢMO produktus.

product
1195869 TOPFER Babycare Wind & Weather aizsargkrēms skarbos laika apstākļos, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a1/6a/b1f79aa23e438393fe8a5600ec80.png InStock 4.72 EUR 6.29 <p>Kliņģerīšu krēms īpaši maigi aizsargā maigo mazuļa ādu no aukstuma, vēja un skarbiem laikapstākļiem. Lieliski piemērots kā sejas un roku krēms arī pieaugušajiem.<br />Augstas kvalitātes sastāvdaļas veido aizsargkārtiņu uz jūsu mazuļa ādas un tādējādi aizsargājot to no aukstuma. Tajā pašā laikā mitrums ādā tiek dabiski atbalstīts un stabilizēts. Tas saglabā jūsu mazuļa ādu maigu un elastīgu.</p> <p>Sertificēts ar stingru dabiskās kosmētikas standartu BDIH:</p> <ul><li> <p>Stingra kontrole garantē nemainīgi augstu kvalitāti.</p> </li> <li> <p>Ražošanā neizmanto sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, etoksilētas izejvielas, ziepes, silikonus, parafīnus, dzīvnieku produktus, naftas produktus utt.</p> </li> <li> <p>Nav testēts uz dzīvniekiem, piemērots vegāniem.</p> </li> <li> <p>Konservanti - tikai dabīgi vai identiski dabīgajiem.</p> </li> <li> <p>Izejvielas nav pakļautas radiācijai.</p> </li> <li> <p>Nesatur ĢMO vai ĢMO produktus.</p> </li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni