TOPFER Babycare For Milk Teeth zobu pasta, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

TOPFER Babycare For Milk Teeth zobu pasta, 50 ml

TOPFER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.62 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Ekoloģiska zobu pasta piena zobiņiem, bez fluora.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

"Töpfer" ekoloģisko zobu pastu ar ļoti maigu, patīkamu garšu var lietot kopš pirmā zoba parādīšanās, īpaši zīdaiņiem un maziem bērniem. Nesatur vielas, kas varētu kaitēt organismam, ja gadās norīt zobu pastu. Bez fluora.

Aktīvās vielas:
- Ksilīts (iegūts no bērza cukura) aizsargā pret kariesu.
- Dabiskais silīcijs ļoti maigi notīra zobu aplikumu, nebojājot zobu emalju.
- Kviešu kliju, kliņģerīšu un īrisa ekstrakti labvēlīgi un maigi ietekmē smaganas.
- Smiltsērkšķiem, kliņģerītēm un mirrēm ir pretiekaisuma iedarbība un tās palīdz zobiņiem augt.

Bez fluorīda, tādēļ to var izmantot arī tad, ja lieto vēl citus līdzekļus ar fluoru. Bez mentola vai citām vielām, kas varētu kaitēt homeopātisko zāļu iedarbībai. Nesatur virsmaktīvās vielas.

Ļoti ērtā tūbiņā ar skrūvējamu vāciņu (tūbiņu var nolikt stāvus). 80 gadu pieredze! "Töpfer" ražo dabīgus bērnu kopšanas produktus ar klijām kopš 1936. gada. Iesaka vecmātes un pediatri.

BDIH sertificēta dabīgā kosmētika un COSMOS ORGANIC sertificēta ekoloģiskā kosmētika. Satur 90% ekoloģisku sastāvdaļu (izņemot ūdeni un minerālus).

BDIH dabīgās kosmētikas standarts nodrošina:

  • Stingra kontrole garantē nemainīgi augstu kvalitāti.
  • Ražošanā neizmanto sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, etoksilētas izejvielas, ziepes, silikonus, parafīnus, dzīvnieku produktus, naftas produktus utt.
  • Nav testēti uz dzīvniekiem, piemēroti vegāniem.
  • Tikai dabīgi vai identiski dabīgajiem konservantiem.
  • Izejvielas nav pakļautas radiācijai.
  • Nesatur ĢMO vai ĢMO produktus.
product
1195868 TOPFER Babycare For Milk Teeth zobu pasta, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/37/29/b40548bf74cdf92bb06926ae5d73.png InStock 5.62 EUR 7.49 <p>"Töpfer" ekoloģisko zobu pastu ar ļoti maigu, patīkamu garšu var lietot kopš pirmā zoba parādīšanās, īpaši zīdaiņiem un maziem bērniem. Nesatur vielas, kas varētu kaitēt organismam, ja gadās norīt zobu pastu. Bez fluora.<br /><br /><strong>Aktīvās vielas:</strong><br /> - Ksilīts (iegūts no bērza cukura) aizsargā pret kariesu.<br /> - Dabiskais silīcijs ļoti maigi notīra zobu aplikumu, nebojājot zobu emalju.<br /> - Kviešu kliju, kliņģerīšu un īrisa ekstrakti labvēlīgi un maigi ietekmē smaganas.<br /> - Smiltsērkšķiem, kliņģerītēm un mirrēm ir pretiekaisuma iedarbība un tās palīdz zobiņiem augt.<br /><br />Bez fluorīda, tādēļ to var izmantot arī tad, ja lieto vēl citus līdzekļus ar fluoru. Bez mentola vai citām vielām, kas varētu kaitēt homeopātisko zāļu iedarbībai. Nesatur virsmaktīvās vielas.<br /><br />Ļoti ērtā tūbiņā ar skrūvējamu vāciņu (tūbiņu var nolikt stāvus). 80 gadu pieredze! "Töpfer" ražo dabīgus bērnu kopšanas produktus ar klijām kopš 1936. gada. Iesaka vecmātes un pediatri.<br /><br />BDIH sertificēta dabīgā kosmētika un COSMOS ORGANIC sertificēta ekoloģiskā kosmētika. Satur 90% ekoloģisku sastāvdaļu (izņemot ūdeni un minerālus).<br /><br />BDIH dabīgās kosmētikas standarts nodrošina:</p> <ul><li>Stingra kontrole garantē nemainīgi augstu kvalitāti.</li> <li>Ražošanā neizmanto sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, etoksilētas izejvielas, ziepes, silikonus, parafīnus, dzīvnieku produktus, naftas produktus utt.</li> <li>Nav testēti uz dzīvniekiem, piemēroti vegāniem.</li> <li>Tikai dabīgi vai identiski dabīgajiem konservantiem.</li> <li>Izejvielas nav pakļautas radiācijai.</li> <li>Nesatur ĢMO vai ĢMO produktus.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes higiēna bērniem/Zobu pastas