THERAFLU NT paciņas, 6 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

THERAFLU NT paciņas, 6 gab.

PATHEON WHITBY INC.
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Theraflu NT pulveris iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Theraflu NT pulveri iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai lieto saaukstēšanās un gripas simptomu, tādu kā sāpes, drudzis, deguna un deguna blakusdobumu aizlikums, klepus, iesnas un šķaudīšana, acu nieze un asarošana, atvieglošanai. Saaukstēšanās un gripas simptomu atvieglošanai. Jālieto pirms iemigšanas vai/un naktī. Pieaugušajiem un pusaudžiem no 16 gadu vecuma. Theraflu NT var lietot kopā ar Theraflu ND, ja nepieciešams. Uzmanīgi izlasīt lietošanas instrukciju. Ja nepieciešama papildus informācija vai padoms, vaicāt ārstam vai farmaceitam. Ja simptomi turpinās ilgāk par 3 dienām vai tie pastiprinās, pacientam jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
120495 THERAFLU NT paciņas, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fd/cd/0e1e99df1688d3220bedbb17d045.png InStock 7.46 EUR 7.46 <p style="text-align:justify;">Theraflu NT pulveri iekšķīgi lietojama šķīduma pagatavošanai lieto saaukstēšanās un gripas simptomu, tādu kā sāpes, drudzis, deguna un deguna blakusdobumu aizlikums, klepus, iesnas un šķaudīšana, acu nieze un asarošana, atvieglošanai. Saaukstēšanās un gripas simptomu atvieglošanai. Jālieto pirms iemigšanas vai/un naktī. Pieaugušajiem un pusaudžiem no 16 gadu vecuma. Theraflu NT var lietot kopā ar Theraflu ND, ja nepieciešams. Uzmanīgi izlasīt lietošanas instrukciju. Ja nepieciešama papildus informācija vai padoms, vaicāt ārstam vai farmaceitam. Ja simptomi turpinās ilgāk par 3 dienām vai tie pastiprinās, pacientam jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Saaukstēšanās simptomi