THE SKIN HOUSE Wrinkle Gold Snail acu spilventiņi, 60 gab.
4.6 4.6 (20 atsauksmes)

THE SKIN HOUSE Wrinkle Gold Snail acu spilventiņi, 60 gab.

NOKSIBCHO COSMETIC
4.6 4.6 (20 atsauksmes)
Kopā
11.39 €
Derīguma termiņš: 2026-03-15
Acu spilventiņi ar zeltu un gliemežu sekrētu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

THE SKIN HOUSE Wrinkle Golden Snail EGF hidrogela acu spilventiņi ar teolimu, zeltu un EGF (epidermas augšanas faktoru) samazina zem acīm esošo pietūkumu, ievērojami samazina tumšos lokus zem acīm, atjauno un mitrina ādu, kā arī izlīdzina grumbas. Acu spilventiņi ir ātra un intensīva nogurušu acu ārstēšana, acumirklī padarot acu ādu svaigu un gaišāku. Spilventiņos ir teolima ekstraktu, kas pazīstams ar spēcīgo ādu atjaunojošo efektu.

Teolima paātrina ādas atjaunošanos, atjauno ādas šūnas, izlīdzina grumbas, nostiprina ādu un uzlabo ādas elastību.

EGF - epidermas augšanas faktors ietekmē ādas šūnas molekulārā līmenī, ir atbildīgs par ādas atjaunošanos, stiprina un atjauno bojātās šūnas. EGF paātrina pašas ādas spēju sintezēt kolagēnu un elastīnu, kā rezultātā āda kļūst tvirtāka, barotāka, elastīgāka un gludāka.

Antioksidantiem bagātīgais zelts neļauj ādai izžūt, paātrina asinsriti, samazina iekaisumu un kairinājumu. Adenozīns un kolagēns savelk ādu un uzlabo elastību.

product
1206060 THE SKIN HOUSE Wrinkle Gold Snail acu spilventiņi, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/83/a7/2efebde7f2e7223fa1d9e48c3da8.png InStock 11.39 EUR 18.99 <p style="text-align:justify;">THE SKIN HOUSE Wrinkle Golden Snail EGF hidrogela acu spilventiņi ar teolimu, zeltu un EGF (epidermas augšanas faktoru) samazina zem acīm esošo pietūkumu, ievērojami samazina tumšos lokus zem acīm, atjauno un mitrina ādu, kā arī izlīdzina grumbas. Acu spilventiņi ir ātra un intensīva nogurušu acu ārstēšana, acumirklī padarot acu ādu svaigu un gaišāku. Spilventiņos ir teolima ekstraktu, kas pazīstams ar spēcīgo ādu atjaunojošo efektu.</p> <p style="text-align:justify;">Teolima paātrina ādas atjaunošanos, atjauno ādas šūnas, izlīdzina grumbas, nostiprina ādu un uzlabo ādas elastību.</p> <p style="text-align:justify;">EGF - epidermas augšanas faktors ietekmē ādas šūnas molekulārā līmenī, ir atbildīgs par ādas atjaunošanos, stiprina un atjauno bojātās šūnas. EGF paātrina pašas ādas spēju sintezēt kolagēnu un elastīnu, kā rezultātā āda kļūst tvirtāka, barotāka, elastīgāka un gludāka.</p> <p style="text-align:justify;">Antioksidantiem bagātīgais zelts neļauj ādai izžūt, paātrina asinsriti, samazina iekaisumu un kairinājumu. Adenozīns un kolagēns savelk ādu un uzlabo elastību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm