THE SKIN HOUSE Marine Active sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

THE SKIN HOUSE Marine Active sejas krēms, 50 ml

NOKSIBCHO COSMETIC
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
19.40 €
Derīguma termiņš: 2026-11-06
THE SKIN HOUSE Marine Active mitrinošais krēms, kas satur hialuronskābi, mitrina un uztur ādas mitruma līmeni pat visas dienas garumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

THE SKIN HOUSE Marine Active mitrinošais krēms, kas satur hialuronskābi, mitrina un uztur ādas mitruma līmeni pat visas dienas garumā. Dažādu aļģu ekstrakti, kas ir bagātīgi ar minerāliem un vitamīniem, piešķir ādai jaunu enerģiju, āda kļūst mitrināta un mirdzošāka. Krēma sastāvā esošie keramīdi novērš ūdens zudumu no ādas, pateicoties tam āda ilgstoši paliek mitrināta dziļi iekšpusē. Krēms ātri uzsūcas, un mitrinošā sajūta saglabājas ilgu laiku. Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši sausai ādai.

[video url="https://youtu.be/CqHId-Z84e0"]

product
1206054 THE SKIN HOUSE Marine Active sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cf/c1/cf50d1a5e44e1a4532604cbe495c.png InStock 19.4 EUR 27.71 <p style="text-align:justify;">THE SKIN HOUSE Marine Active mitrinošais krēms, kas satur hialuronskābi, mitrina un uztur ādas mitruma līmeni pat visas dienas garumā. Dažādu aļģu ekstrakti, kas ir bagātīgi ar minerāliem un vitamīniem, piešķir ādai jaunu enerģiju, āda kļūst mitrināta un mirdzošāka. Krēma sastāvā esošie keramīdi novērš ūdens zudumu no ādas, pateicoties tam āda ilgstoši paliek mitrināta dziļi iekšpusē. Krēms ātri uzsūcas, un mitrinošā sajūta saglabājas ilgu laiku. Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši sausai ādai.</p> <p style="text-align:justify;">[video url="https://youtu.be/CqHId-Z84e0"]</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi