THE SKIN HOUSE EGF Collagen Ampoule serums, 30 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

THE SKIN HOUSE EGF Collagen Ampoule serums, 30 ml

NOKSIBCHO COSMETIC
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-07-02
Serums - stiprinot ar EGF un kolagēnu, piepilda ādu ar mitrumu, stimulējot to, kā rezultātā epidermas novecošanās ātrums tiek ievērojami samazināts.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Serums - stiprinot ar EGF un kolagēnu, piepilda ādu ar mitrumu, stimulējot to, kā rezultātā epidermas novecošanās ātrums tiek ievērojami samazināts. Aktivizē ādas augšējā slāņa atjaunošanos, serums pārveido ādas struktūru un palīdz atbrīvoties no izteiktām dziļām grumbām. Tonizē, uzlabo ādas elastību, radot liftinga efektu, uzlabo sejas kontūru. Āda kļūst stingra un elastīga.

[video url="https://youtu.be/JU5RPq9gTDM"]

product
1206055 THE SKIN HOUSE EGF Collagen Ampoule serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e3/9a/1bf801d9bfc10c61dac59da52ab9.png InStock 14.35 EUR 20.5 <p style="text-align:justify;">Serums - stiprinot ar EGF un kolagēnu, piepilda ādu ar mitrumu, stimulējot to, kā rezultātā epidermas novecošanās ātrums tiek ievērojami samazināts. Aktivizē ādas augšējā slāņa atjaunošanos, serums pārveido ādas struktūru un palīdz atbrīvoties no izteiktām dziļām grumbām. Tonizē, uzlabo ādas elastību, radot liftinga efektu, uzlabo sejas kontūru. Āda kļūst stingra un elastīga.</p> <p style="text-align:justify;">[video url="https://youtu.be/JU5RPq9gTDM"]</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi