TENA Wet Wipes mitrās salvetes, 48 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

TENA Wet Wipes mitrās salvetes, 48 gab.

SCA HYGIENE PRODUCTS
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-03-30
TENA ProSkin Wet Wipes mitrās salvetes izmēra ziņā ir piemērotas pieaugušajiem, tās notīra, aizsargā un mitrina pat vistrauslāko ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

TENA ProSkin Wet Wipes mitrās salvetes izmēra ziņā ir piemērotas pieaugušajiem, tās notīra, aizsargā un mitrina pat vistrauslāko ādu. Ikdienas lietošanā šīs mitrās salvetes ideāli notīrīs intīmās zonas urīna nesaturēšanas produktu maiņas vai visa ķermeņa mazgāšanas reizēs. TENA ProSkin mitrās salvetes ir maiga alternatīva ziepēm un ūdenim, jo palīdz uzturēt ādas svaigumu un tīrību, kā arī novērš nepatīkamu aromātu. Iepakojuma plastmasas vāciņu var atvērt ar vienu roku.

  • Ādas kopšana “trīs vienā” ikdienas personiskajai higiēnai - attīra, pasargā un mitrina ādu.
  • Paredzētas pieaugušajiem.
  • Ērta kopšana.
product
1202335 TENA Wet Wipes mitrās salvetes, 48 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/af/bd/0e1bf89c6002b843910f79186128.png InStock 5.67 EUR 8.72 <p style="text-align:justify;">TENA ProSkin Wet Wipes mitrās salvetes izmēra ziņā ir piemērotas pieaugušajiem, tās notīra, aizsargā un mitrina pat vistrauslāko ādu. Ikdienas lietošanā šīs mitrās salvetes ideāli notīrīs intīmās zonas urīna nesaturēšanas produktu maiņas vai visa ķermeņa mazgāšanas reizēs. TENA ProSkin mitrās salvetes ir maiga alternatīva ziepēm un ūdenim, jo palīdz uzturēt ādas svaigumu un tīrību, kā arī novērš nepatīkamu aromātu. Iepakojuma plastmasas vāciņu var atvērt ar vienu roku.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Ādas kopšana “trīs vienā” ikdienas personiskajai higiēnai - attīra, pasargā un mitrina ādu.</li> <li style="text-align:justify;">Paredzētas pieaugušajiem.</li> <li style="text-align:justify;">Ērta kopšana.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Preces aprūpei