TENA Pants Night Super Medium biksītes, 10 gab.
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)

TENA Pants Night Super Medium biksītes, 10 gab.

SCA HYGIENE PRODUCTS
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)
Kopā
13.18 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
TENA ProSkin Pants Night ir baltas, mīkstas un ērtas naktī lietojamas urīnu uzsūcošās biksītes, kas nēsājamas tāpat kā parastās apakšveļas biksītes.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

TENA ProSkin Pants Night ir baltas, mīkstas un ērtas naktī lietojamas urīnu uzsūcošās biksītes, kas nēsājamas tāpat kā parastās apakšveļas biksītes. TENA ProSkin Pants Night nodrošina lielāku aizsardzību guļus stāvoklī – ar lielāku uzsūktspēju aizmugurē, kas ir būtiski, atrodoties guļus stāvoklī, un īpaši uzsūcošu dubultu iekšējo slāni, kurā ātri iesūcas šķidrums, novēršot noplūdes un nodrošinot drošību visas nakts laikā. Šīs inovatīvās TENA izstrādātās urīnu uzsūcošās biksītes palīdz saglabāt trauslai ādai sausumu un aizsardzību ilgāku laiku. Cieši ķermenim piegulošais, vīriešiem un sievietēm piemērotais vienreizlietojamais nakts iztrādājums paliek vietā, arī kustoties un grozoties. TENA ProSkin Pants Night raksturo izcila absorbcija pat tad, ja ir lielākas urīna noplūdes, mitrums tiek ātri un efektīvi aizvadīts no ādas uz izstrādājuma dziļākajiem slāņiem, tas garantē drošību pret noplūdēm visu nakti. No mīkstiem, gaisa caurlaidīgiem materiāliem izgatavotās biksītes veicina ādas veselību un ir piemērotas vidējas un stipras pakāpes urīna nesaturēšanai nakts laikā. Baudiet labāku miegu naktī ar TENA ProSkin Pants Night.

  • Aizsardzība guļus stāvoklī
  • Trīskārša aizsardzība ādas saudzēšanai
  • Ādas veselības alianses apstiprinājums
product
1205951 TENA Pants Night Super Medium biksītes, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e2/4e/d35fedf9a85d465f9bfe0321ddaf.png InStock 13.18 EUR 16.48 <p style="text-align:justify;">TENA ProSkin Pants Night ir baltas, mīkstas un ērtas naktī lietojamas urīnu uzsūcošās biksītes, kas nēsājamas tāpat kā parastās apakšveļas biksītes. TENA ProSkin Pants Night nodrošina lielāku aizsardzību guļus stāvoklī – ar lielāku uzsūktspēju aizmugurē, kas ir būtiski, atrodoties guļus stāvoklī, un īpaši uzsūcošu dubultu iekšējo slāni, kurā ātri iesūcas šķidrums, novēršot noplūdes un nodrošinot drošību visas nakts laikā. Šīs inovatīvās TENA izstrādātās urīnu uzsūcošās biksītes palīdz saglabāt trauslai ādai sausumu un aizsardzību ilgāku laiku. Cieši ķermenim piegulošais, vīriešiem un sievietēm piemērotais vienreizlietojamais nakts iztrādājums paliek vietā, arī kustoties un grozoties. TENA ProSkin Pants Night raksturo izcila absorbcija pat tad, ja ir lielākas urīna noplūdes, mitrums tiek ātri un efektīvi aizvadīts no ādas uz izstrādājuma dziļākajiem slāņiem, tas garantē drošību pret noplūdēm visu nakti. No mīkstiem, gaisa caurlaidīgiem materiāliem izgatavotās biksītes veicina ādas veselību un ir piemērotas vidējas un stipras pakāpes urīna nesaturēšanai nakts laikā. Baudiet labāku miegu naktī ar TENA ProSkin Pants Night.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Aizsardzība guļus stāvoklī</li> <li style="text-align:justify;">Trīskārša aizsardzība ādas saudzēšanai</li> <li style="text-align:justify;">Ādas veselības alianses apstiprinājums</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Biksītes