TENA Discreet Mini Magic uroloģiskie ieliktņi, 34 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

TENA Discreet Mini Magic uroloģiskie ieliktņi, 34 gab.

ESSITY HYGIENE AND HEALTH AB
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.30 €
Derīguma termiņš: 2027-02-28
TENA Discreet Mini Magic ir vismazākie ieliktnīši, taču sniedz pārsteidzošu drošību nelielu un nejaušu urīna noplūžu gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

TENA Discreet Mini Magic ir vismazākie ieliktnīši, taču sniedz pārsteidzošu drošību nelielu un nejaušu urīna noplūžu gadījumā. Tie ir tikpat mazi kā biksīšu ieliktnīši, taču ar daudz lielāku uzsūktspēju un microPROTEXT™ tehnoloģiju, kas urīnpūšļa vājuma gadījumā neticami ātri noslēdz šķidrumu izstrādājuma iekšpusē. Tie ir tik plāni, ka ir gandrīz nemanāmi. Visādam gadījumam ieliktnīšus varat izmantot katru dienu, lai nelielas urīna noplūdes neliktu jums zaudēt pārliecību par sevi.

  • Nemanāma un droša aizsardzība kā TENA.
  • Sausums, drošība un nepatīkamā aromāta novēršana.
  • "Fresh Odour Control" pārliecībai.
product
1205859 TENA Discreet Mini Magic uroloģiskie ieliktņi, 34 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/06/6b/dc9f384fb5bd1b47de999ce295d3.png InStock 6.3 EUR 6.3 <p style="text-align:justify;">TENA Discreet Mini Magic ir vismazākie ieliktnīši, taču sniedz pārsteidzošu drošību nelielu un nejaušu urīna noplūžu gadījumā. Tie ir tikpat mazi kā biksīšu ieliktnīši, taču ar daudz lielāku uzsūktspēju un microPROTEXT™ tehnoloģiju, kas urīnpūšļa vājuma gadījumā neticami ātri noslēdz šķidrumu izstrādājuma iekšpusē. Tie ir tik plāni, ka ir gandrīz nemanāmi. Visādam gadījumam ieliktnīšus varat izmantot katru dienu, lai nelielas urīna noplūdes neliktu jums zaudēt pārliecību par sevi.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Nemanāma un droša aizsardzība kā TENA.</li> <li style="text-align:justify;">Sausums, drošība un nepatīkamā aromāta novēršana.</li> <li style="text-align:justify;">"Fresh Odour Control" pārliecībai.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Urīna nesaturēšana/Sievietēm