TENA Discreet Maxi Night uroloģiskie ieliktņi, 6 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

TENA Discreet Maxi Night uroloģiskie ieliktņi, 6 gab.

ESSITY HYGIENE AND HEALTH AB
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.55 €
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Uroloģiskie ieliktņi trīskāršai aizsardzībai pret noplūdēm, mitrumu un smaku.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pakešu anatomiskā forma seko ķermeņa izliekumiem, bet mīkstas gumijas sānos nodrošina papildu aizsardzību pret noplūdēm. Tena Lady pakešu mīkstais, elpojošais materiāls nodrošina gaisa cirkulāciju un uztur ādas veselību. Paketēm ir zīdaina, mīksta virsma, kas nekavējoties absorbē mitrumu un rada sausuma sajūtu.
Tena Lady paketes lietošanas laikā nodrošina neredzamo aizsardzību, komfortu, sausuma sajūtu un svaigumu. Katra pakete ir atsevišķi iesaiņota, tāpēc tās ir ērti ņemt līdzi, un pie vajadzības izmest, sarullējot paketi tās iepakojumā.

product
1205849 TENA Discreet Maxi Night uroloģiskie ieliktņi, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ff/79/deb09b39d35c5b9e988c4cf94512.png InStock 4.55 EUR 4.55 <p style="text-align:justify;">Pakešu anatomiskā forma seko ķermeņa izliekumiem, bet mīkstas gumijas sānos nodrošina papildu aizsardzību pret noplūdēm. Tena Lady pakešu mīkstais, elpojošais materiāls nodrošina gaisa cirkulāciju un uztur ādas veselību. Paketēm ir zīdaina, mīksta virsma, kas nekavējoties absorbē mitrumu un rada sausuma sajūtu.<br />Tena Lady paketes lietošanas laikā nodrošina neredzamo aizsardzību, komfortu, sausuma sajūtu un svaigumu. Katra pakete ir atsevišķi iesaiņota, tāpēc tās ir ērti ņemt līdzi, un pie vajadzības izmest, sarullējot paketi tās iepakojumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Urīna nesaturēšana/Sievietēm