TANAKAN 40 mg apvalkotās tabletes, 90 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

TANAKAN 40 mg apvalkotās tabletes, 90 gab.

IPSEN PHARMA
Kopā
12.99 €
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Augu izcelsmes zāles simptomātiskai kognitīvo traucējumu, ieskaitot vieglu demenci, ārstēšanai pieaugušajiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Augu izcelsmes zāles simptomātiskai kognitīvo traucējumu, ieskaitot vieglu demenci, ārstēšanai pieaugušajiem. Šīs zāles iesaka lietot šādos gadījumos: - vieglu līdz vidēju neiroloģisku (atmiņas, koncentrēšanās un kognitīvo) traucējumu ārstēšanai vecāka gadagājuma pacientiem; - kāju artēriju slimību, kas staigājot rada sāpīgus krampjus, simptomātiskai ārstēšanai; - ar asinsriti saistīti traucējumi: redzes traucējumi, dzirdes traucējumi, trokšņi ausīs un reibonis; - Reino slimība. Uzglabāt bērniem neredzamā un nepieejamā vietā. Uzglabāt temperatūrā līdz 25°C. Uzglabāt oriģinālā iepakojumā. Nelietot šīs zāles pēc derīguma termiņa beigām, kas norādīts uz kastītes un plāksnītes pēc „EXP”. Derīguma termiņš attiecas uz norādītā mēneša pēdējo dienu.

Papildu informācija par produktu
product
1201488 TANAKAN 40 mg apvalkotās tabletes, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b9/01/5e20ecaf47570d9893a12ce48c69.png InStock 12.99 EUR 12.99 <p style="text-align:justify;">Augu izcelsmes zāles simptomātiskai kognitīvo traucējumu, ieskaitot vieglu demenci, ārstēšanai pieaugušajiem. Šīs zāles iesaka lietot šādos gadījumos: - vieglu līdz vidēju neiroloģisku (atmiņas, koncentrēšanās un kognitīvo) traucējumu ārstēšanai vecāka gadagājuma pacientiem; - kāju artēriju slimību, kas staigājot rada sāpīgus krampjus, simptomātiskai ārstēšanai; - ar asinsriti saistīti traucējumi: redzes traucējumi, dzirdes traucējumi, trokšņi ausīs un reibonis; - Reino slimība. Uzglabāt bērniem neredzamā un nepieejamā vietā. Uzglabāt temperatūrā līdz 25°C. Uzglabāt oriģinālā iepakojumā. Nelietot šīs zāles pēc derīguma termiņa beigām, kas norādīts uz kastītes un plāksnītes pēc „EXP”. Derīguma termiņš attiecas uz norādītā mēneša pēdējo dienu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai