T-LAB Total Protect Duo maska matiem, 300 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

T-LAB Total Protect Duo maska matiem, 300 ml

VT HEALTH & BEAUTY
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Ikdienas matu bioloģiskā aizsardzība un absolūta galvas ādas aizsardzība.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piemērots visiem matu tipiem, lieliski piemērots stresa nogurdinātiem, vājiem, ar krāsu apstrādātiem matiem, ķīmiski vai mehāniski bojātiem matiem. Tā kā saule, karstums, sāls un hlors bojā jūsu matus, šī maska palīdzēs aizsargāt matus un galvas ādu no kaitīgo vides faktoru ietekmes.

Total Protect Duo Mask ir izstrādāta ar UNIKĀLU DABĪGO KOMPLEKSU, kas balstīts uz sertificētām organiskām sastāvdaļām, un ir paredzēts, lai visas dienas garumā radītu dabisku aizsargbarjeru pret ārējiem stresa faktoriem, kas ir būtiski, lai saglabātu jutīgas galvas ādas un matu veselību. Piemērots visiem ādas un matu tipiem.

https://www.youtube.com/watch?v=YWhSOG2jLUc

product
01059492 T-LAB Total Protect Duo maska matiem, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/b1/04ab09dd6c7697bbda27f9b3310c.png OutOfStock 14.97 EUR 24.95 <p style="text-align:justify;">Piemērots visiem matu tipiem, lieliski piemērots stresa nogurdinātiem, vājiem, ar krāsu apstrādātiem matiem, ķīmiski vai mehāniski bojātiem matiem. Tā kā saule, karstums, sāls un hlors bojā jūsu matus, šī maska palīdzēs aizsargāt matus un galvas ādu no kaitīgo vides faktoru ietekmes.</p> <p style="text-align:justify;">Total Protect Duo Mask ir izstrādāta ar UNIKĀLU DABĪGO KOMPLEKSU, kas balstīts uz sertificētām organiskām sastāvdaļām, un ir paredzēts, lai visas dienas garumā radītu dabisku aizsargbarjeru pret ārējiem stresa faktoriem, kas ir būtiski, lai saglabātu jutīgas galvas ādas un matu veselību. Piemērots visiem ādas un matu tipiem.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=YWhSOG2jLUc">https://www.youtube.com/watch?v=YWhSOG2jLUc</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Matu maskas