T-LAB Natural Lifting Duo Treatment matu kondicionieris, 300 ml
4.0 4 (1 atsauksme)

T-LAB Natural Lifting Duo Treatment matu kondicionieris, 300 ml

VT HEALTH & BEAUTY
4.0 4 (1 atsauksme)
Kopā
16.77 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Kondicionieris-maska matu kuplumam.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Inovatīvā, apjoma formula kuplina smalkus, cieši pieguļošus matus. Unikālums, kas izceļas ar dubultu efektu: kondicionē matus un rūpējas par tiem kā efektīva maska. Pateicoties sastāvdaļām, līdzeklis neapgrūtina matus, ļauj kuplumam saglabāties visu dienu, it kā mati būtu tikko izmazgāti. Dabisko vielu sastāvs nodrošina veselīgu matu kopšanu. Augu eļļas un ekstrakti baro, mitrina matus, piešķir tiem spīdumu un padara matus piepildītus un vieglākus.

Matu kondicionieris – maska T-Lab Natural Lifting Treatment nesatur silikonus, SLS, konservantus, alkoholu, ĢMO, soju, ftalātus, minerāleļļu, alumīniju, talku, triklozānu, EDTA, lipekli un mākslīgās krāsvielas.

product
01059501 T-LAB Natural Lifting Duo Treatment matu kondicionieris, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b2/42/8ef70677db7408853688af4c53ed.png InStock 16.77 EUR 23.95 <p style="text-align:justify;">Inovatīvā, apjoma formula kuplina smalkus, cieši pieguļošus matus. Unikālums, kas izceļas ar dubultu efektu: kondicionē matus un rūpējas par tiem kā efektīva maska. Pateicoties sastāvdaļām, līdzeklis neapgrūtina matus, ļauj kuplumam saglabāties visu dienu, it kā mati būtu tikko izmazgāti. Dabisko vielu sastāvs nodrošina veselīgu matu kopšanu. Augu eļļas un ekstrakti baro, mitrina matus, piešķir tiem spīdumu un padara matus piepildītus un vieglākus.</p> <p style="text-align:justify;">Matu kondicionieris – maska T-Lab Natural Lifting Treatment nesatur silikonus, SLS, konservantus, alkoholu, ĢMO, soju, ftalātus, minerāleļļu, alumīniju, talku, triklozānu, EDTA, lipekli un mākslīgās krāsvielas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri