STREPSILS Menthol & Eucalyptus sūkājamās tabletes, 24 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

STREPSILS Menthol & Eucalyptus sūkājamās tabletes, 24 gab.

BOOTS HEALTHCARE INTERNATIONAL
Kopā
8.52 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Strepsils Menthol&Eucalyptus sastāvā ir divas vielas ar antiseptiskām īpašībām, ko lieto rīkles slimību ārstēšanā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Strepsils Menthol&Eucalyptus sastāvā ir divas vielas ar antiseptiskām īpašībām, ko lieto rīkles slimību ārstēšanā. Šīs zāles lieto mutes dobuma un rīkles iekaisuma simptomu mazināšanai. Šo zāļu sastāvdaļām piemīt vieglas antiseptiskas īpašības, kas ļauj iznīcināt baktērijas, kas izraisa mutes dobuma un rīkles infekcijas. Sūkājot tabletes, aktīvas vielas darbojas tieši diskomforta zonā un palīdz mīkstināt un nomierināt sāpošo vietu. Tas palīdz mazināt sāpes un diskomforta sajūtu mutes dobuma un rīkles infekciju gadījumos.

Papildu informācija par produktu
product
191507 STREPSILS Menthol & Eucalyptus sūkājamās tabletes, 24 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/05/b9/294f3c6b2aec720b234fd767f02f.png InStock 8.52 EUR 8.52 <p style="text-align:justify;">Strepsils Menthol&amp;Eucalyptus sastāvā ir divas vielas ar antiseptiskām īpašībām, ko lieto rīkles slimību ārstēšanā. Šīs zāles lieto mutes dobuma un rīkles iekaisuma simptomu mazināšanai. Šo zāļu sastāvdaļām piemīt vieglas antiseptiskas īpašības, kas ļauj iznīcināt baktērijas, kas izraisa mutes dobuma un rīkles infekcijas. Sūkājot tabletes, aktīvas vielas darbojas tieši diskomforta zonā un palīdz mīkstināt un nomierināt sāpošo vietu. Tas palīdz mazināt sāpes un diskomforta sajūtu mutes dobuma un rīkles infekciju gadījumos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes