STREPSILS Intensive tabletes, 24 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

STREPSILS Intensive tabletes, 24 gab.

RECKITT BENCKISER
Kopā
9.40 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Pusstundas laikā mazina sāpes kaklā, sāpes un iekaisumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Strepsils Intensive satur flurbiprofēnu. Flurbiprofēns pieder zāļu grupai, ko sauc par nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL). NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, pietūkumu un augstu temperatūru. Strepsils Intensive palīdz novērst kakla iekaisuma simptomus – kakla jutīgumu, sāpes un pietūkumu.

Papildu informācija par produktu
product
19111182 STREPSILS Intensive tabletes, 24 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/0d/e2a7059a897b462fdbe6905f682c.png InStock 9.4 EUR 9.4 <p style="text-align:justify;">Strepsils Intensive satur flurbiprofēnu. Flurbiprofēns pieder zāļu grupai, ko sauc par nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL). NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, pietūkumu un augstu temperatūru. Strepsils Intensive palīdz novērst kakla iekaisuma simptomus – kakla jutīgumu, sāpes un pietūkumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes