STENDERS Melno dūņu un ogles skrubis šampūns, 300 g
0 0 (0 atsauksmes)

STENDERS Melno dūņu un ogles skrubis šampūns, 300 g

STENDERS SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
13.69 €
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Pārvērt matu kopšanu patīkamā un pilnvērtīgā pieredzē!
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Putojošais skrubis-šampūns dziļi attīra Tavu galvas ādu un mīkstina matus, sniedzot intensīvu kopšanu. Sāls skrubja sastāvā 91,3 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu, tostarp ogles pulveris, kas nodrošina dabisku pīlinga efektu, un melnās dūņas, kas nogludina matus, kamēr pikanti saldais sandalkoka aromāts apņem ar pacilājošu enerģiju.

Sniedz savai galvas ādai rūpes, ko tā pelnījusi!

  • Dermatoloģiski testēta
  •  Ar dabiskiem skrubentiem
  • Skrubis šampūns dziļi attīra galvas ādu un mīkstina matus, nodrošinot intensīvu kopšanu, lai mati un galvas āda iegūtu veselīgu izskatu.
  • Sastāvā ir 91,3 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu, tostarp dabiskie skrubenti sāls, melnās dūņas un melnās ogles pūderis.
product
10510600 STENDERS Melno dūņu un ogles skrubis šampūns, 300 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/35/56/995324a1e89d89c1b3d7bb0a9438.png InStock 13.69 EUR 19.56 <p style="text-align:justify;">Putojošais skrubis-šampūns dziļi attīra Tavu galvas ādu un mīkstina matus, sniedzot intensīvu kopšanu. Sāls skrubja sastāvā 91,3 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu, tostarp ogles pulveris, kas nodrošina dabisku pīlinga efektu, un melnās dūņas, kas nogludina matus, kamēr pikanti saldais sandalkoka aromāts apņem ar pacilājošu enerģiju.</p> <p style="text-align:justify;">Sniedz savai galvas ādai rūpes, ko tā pelnījusi!</p> <ul><li style="text-align:justify;">Dermatoloģiski testēta</li> <li style="text-align:justify;"> Ar dabiskiem skrubentiem</li> <li style="text-align:justify;">Skrubis šampūns dziļi attīra galvas ādu un mīkstina matus, nodrošinot intensīvu kopšanu, lai mati un galvas āda iegūtu veselīgu izskatu.</li> <li style="text-align:justify;">Sastāvā ir 91,3 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu, tostarp dabiskie skrubenti sāls, melnās dūņas un melnās ogles pūderis.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni