SOLURO DUO kapsulas, 30 gab.

SOLURO DUO kapsulas, 30 gab.

SOLEPHARM
Kopā
8.87 €
Derīguma termiņš: 2025-12-31
Soluro DUO satur augstas koncentrācijas lielogu dzērveņu (Vaccinium macrocarpon) ekstraktu un purva dzērveņu (Vaccinium oxycoccus) koncentrātu. (15+15 gab.)
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Soluro DUO, 15 + 15 kapsulas Soluro DUO satur augstas koncentrācijas lielogu dzērveņu (Vaccinium macrocarpon) ekstraktu un purva dzērveņu (Vaccinium oxycoccus) koncentrātu, kas iegūts izmantojot unikālu tehnoloģiju, lai maksimāli saglabātu ogās esošās dabiskās vielas un pastiprinātu to darbību. Soluro DUO drīkst lietot kopā ar antibiotikām. Sīkāku informāciju par dzērveņu un D-mannozes lietošanu un ietekmi uz organismu jautājiet savam ginekologam vai urologam.

Papildu informācija par produktu
product
19111528 SOLURO DUO kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ab/14/a2fc4b63593ee74492130af0c0bc.png InStock 8.87 EUR 14.79 <p style="text-align:justify;">Soluro DUO, 15 + 15 kapsulas Soluro DUO satur augstas koncentrācijas lielogu dzērveņu (Vaccinium macrocarpon) ekstraktu un purva dzērveņu (Vaccinium oxycoccus) koncentrātu, kas iegūts izmantojot unikālu tehnoloģiju, lai maksimāli saglabātu ogās esošās dabiskās vielas un pastiprinātu to darbību. Soluro DUO drīkst lietot kopā ar antibiotikām. Sīkāku informāciju par dzērveņu un D-mannozes lietošanu un ietekmi uz organismu jautājiet savam ginekologam vai urologam.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Urīnceļiem