SOLPADEINE tabletes, 12 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

SOLPADEINE tabletes, 12 gab.

GLAXOSMITHKLINE-BITTNER
Kopā
4.79 €
Derīguma termiņš: 2028-01-30
Solpadeine tabletes ieteicamas sāpju atvieglošanai reimatisku sāpju un muguras sāpju ārstēšanā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Solpadeine tabletes ieteicamas sāpju atvieglošanai reimatisku sāpju un muguras sāpju ārstēšanā. Tās tiek ieteiktas arī galvassāpju, migrēnas, menstruāciju sāpju, izmežģījumu, zobu sāpju, neiralģijas, deguna blakusdobumu iekaisuma, kakla sāpju un drudža ārstēšanai, kā arī saaukstēšanās un gripas simptomātiskai ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
119040 SOLPADEINE tabletes, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4e/5f/f3da40bbfbff455a18e7a100c4fe.png InStock 4.79 EUR 4.79 <p style="text-align:justify;">Solpadeine tabletes ieteicamas sāpju atvieglošanai reimatisku sāpju un muguras sāpju ārstēšanā. Tās tiek ieteiktas arī galvassāpju, migrēnas, menstruāciju sāpju, izmežģījumu, zobu sāpju, neiralģijas, deguna blakusdobumu iekaisuma, kakla sāpju un drudža ārstēšanai, kā arī saaukstēšanās un gripas simptomātiskai ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Dažāda rakstura sāpes