SOLPADEINE PK 500 mg/65 mg putojošās tabletes, 16 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

SOLPADEINE PK 500 mg/65 mg putojošās tabletes, 16 gab.

FAMAR AVE
Derīguma termiņš: 2024-10-30
Paracetamols ir pretsāpju līdzeklis, kas arī pazemina temperatūru, ja ir drudzis. Kofeīna darbība veicina paracetamola iedarbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Solpadeine PK sastāvā ir divas aktīvās vielas. Paracetamols ir pretsāpju līdzeklis, kas arī pazemina temperatūru, ja ir drudzis. Kofeīna darbība veicina paracetamola iedarbību. Abu sastāvdaļu divējādā iedarbība ļauj ātri samazināt galvassāpes un migrēnu, kas izpaužas ar brīdinājuma pazīmēm (auru) vai bez tām. Tās var mazināt arī muguras sāpes, muskuļu un locītavu sāpes, zobu sāpes, menstruāciju sāpes, neiralģiju, kakla sāpes un drudzi un saaukstēšanās vai gripas izraisītas sāpes.

Papildu informācija par produktu
product
1194867 SOLPADEINE PK 500 mg/65 mg putojošās tabletes, 16 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/50/4f/451cceab758a05cc736e5074b291.png InStock 5.63 EUR 5.63 <p style="text-align:justify;">Solpadeine PK sastāvā ir divas aktīvās vielas. Paracetamols ir pretsāpju līdzeklis, kas arī pazemina temperatūru, ja ir drudzis. Kofeīna darbība veicina paracetamola iedarbību. Abu sastāvdaļu divējādā iedarbība ļauj ātri samazināt galvassāpes un migrēnu, kas izpaužas ar brīdinājuma pazīmēm (auru) vai bez tām. Tās var mazināt arī muguras sāpes, muskuļu un locītavu sāpes, zobu sāpes, menstruāciju sāpes, neiralģiju, kakla sāpes un drudzi un saaukstēšanās vai gripas izraisītas sāpes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Dažāda rakstura sāpes