SMECTA 3 g paciņas, 30 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

SMECTA 3 g paciņas, 30 gab.

IPSEN PHARMA
Kopā
7.39 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Smecta ir zāles, kam piemīt spēcīgas kuņģa-zarnu trakta gļotādu pārklājošas īpašības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Smecta ir zāles, kam piemīt spēcīgas kuņģa-zarnu trakta gļotādu pārklājošas īpašības. Smecta palielina gļotādas gēla pretošanās spēju agresīvām vielām. Iedarbojoties uz kuņģa-zarnu trakta gļotādas barjeru, kā arī izteiktās saistīšanās spējas dēļ, Smecta aizsargā kuņģa-zarnu trakta gļotādu. Smecta lieto: simptomātiskai sāpju ārstēšanai, kas saistīta ar barības vada, kuņģa, divpadsmitpirkstu zarnas un resnās zarnas saslimšanām, akūtas un hroniskas caurejas simptomātiskai ārstēšanai bērniem, t.sk. zīdaiņiem, un pieaugušajiem.

Papildu informācija par produktu
product
119005 SMECTA 3 g paciņas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e1/02/d2ba7db3a2d7f5beb2c8a4491025.png InStock 7.39 EUR 7.39 <p style="text-align:justify;">Smecta ir zāles, kam piemīt spēcīgas kuņģa-zarnu trakta gļotādu pārklājošas īpašības. Smecta palielina gļotādas gēla pretošanās spēju agresīvām vielām. Iedarbojoties uz kuņģa-zarnu trakta gļotādas barjeru, kā arī izteiktās saistīšanās spējas dēļ, Smecta aizsargā kuņģa-zarnu trakta gļotādu. Smecta lieto: simptomātiskai sāpju ārstēšanai, kas saistīta ar barības vada, kuņģa, divpadsmitpirkstu zarnas un resnās zarnas saslimšanām, akūtas un hroniskas caurejas simptomātiskai ārstēšanai bērniem, t.sk. zīdaiņiem, un pieaugušajiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Caureja un slikta dūša