SKYN Skyn Original prezervatīvi, 3 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

SKYN Skyn Original prezervatīvi, 3 gab.

ANSELL LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.39 €
Derīguma termiņš: 2028-04-30
LifeStyles prezervatīvi Skyn Original no plāna un izturīga poliizoprēna juteklīgam skyn-to-skyn piedzīvojumam.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

LifeStyles prezervatīvi Skyn Original no plāna un izturīga poliizoprēna juteklīgam skyn-to-skyn piedzīvojumam. Ir piemērots cilvēkiem ar alerģiju pret lateksu.
Zinātniskas formulas poliizoprēna materiāls nesatur lateksu, ir īpaši plāns, noturīgs un tikpat kā nejūtīgs, sniedzot maksimālu baudu. Materiāls ir piemērots jutīgas un alerģiskas ādas īpašniekiem.
Gūstiet pilnvērtīgu baudu un maksimālu tuvību un drošību ar LifeStyles prezervatīviem Skyn Original! Pareiza prezervatīva izmantošana samazina apaugļošanās un daudzu seksuāli transmisīvo slimību risku.

product
1037469 SKYN Skyn Original prezervatīvi, 3 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f3/56/db6663030a3610d4467d7026d4d6.png InStock 6.39 EUR 6.39 <p style="text-align:justify;">LifeStyles prezervatīvi Skyn Original no plāna un izturīga poliizoprēna juteklīgam skyn-to-skyn piedzīvojumam. Ir piemērots cilvēkiem ar alerģiju pret lateksu.<br />Zinātniskas formulas poliizoprēna materiāls nesatur lateksu, ir īpaši plāns, noturīgs un tikpat kā nejūtīgs, sniedzot maksimālu baudu. Materiāls ir piemērots jutīgas un alerģiskas ādas īpašniekiem.<br />Gūstiet pilnvērtīgu baudu un maksimālu tuvību un drošību ar LifeStyles prezervatīviem Skyn Original! Pareiza prezervatīva izmantošana samazina apaugļošanās un daudzu seksuāli transmisīvo slimību risku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi