SINUNORM Duo kapsulas, 15 gab.

SINUNORM Duo kapsulas, 15 gab.

LOTOS PHARMA
Derīguma termiņš: 2025-03-30
“Sinunorm® DUO” ir dabīgus augu ekstraktus saturošs produkts, kas iedarbojas vienlaicīgi gan uz augšējiem, gan apakšējiem elpceļiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

“Sinunorm® DUO” ir dabīgus augu ekstraktus saturošs produkts, kas iedarbojas vienlaicīgi gan uz augšējiem (deguns un tā blakusdobumiem), gan apakšējiem (bronhi) elpceļiem. Sastāvā esošam timiāna ekstraktam ir antibakteriāla aktivitāte. Plūškoka ziedu ekstrakts un gaiļbiksīšu ziedu ekstrakts nodrošina optimālu elpceļu funkciju. Acerolas augļu ekstraktā esošā C vitamīna kombinācija ar cinku veicina normālu imūnsistēmas darbību.

Papildu informācija par produktu
product
19111161 SINUNORM Duo kapsulas, 15 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/00/61/f447dc1e8a0b9bef7b04ff02a893.png InStock 6.36 EUR 9.79 <p style="text-align:justify;">“Sinunorm® DUO” ir dabīgus augu ekstraktus saturošs produkts, kas iedarbojas vienlaicīgi gan uz augšējiem (deguns un tā blakusdobumiem), gan apakšējiem (bronhi) elpceļiem. Sastāvā esošam timiāna ekstraktam ir antibakteriāla aktivitāte. Plūškoka ziedu ekstrakts un gaiļbiksīšu ziedu ekstrakts nodrošina optimālu elpceļu funkciju. Acerolas augļu ekstraktā esošā C vitamīna kombinācija ar cinku veicina normālu imūnsistēmas darbību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Imunitātei