SILVASEPT Spray aerosols, 20 ml

SILVASEPT Spray aerosols, 20 ml

BIOLAT
Kopā
10.99 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Augu izcelsmes aerosols izsmidzināšanai kaklā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Silvasept® Spray

Silvasept® Spray - pilnveidota formula un efektīvāka ražošana.

Silvasept® Spray ar Silbiol® ir jauna un optimizēta produkta forma ar inovatīvu, Latvijā izstrādātu formulu. Saprotot patērētāju vajadzības un tirgus attīstības tendences, produkts ieguvis jaunu iepakojumu, vienlaikus modernizēts un padarīts drošāks ražošanas process.

Bioloģiski aktīvais egļu skuju ekstrakts Silbiol®, kas ir sastāvā visiem Silvasept līnijas produktiem, piešķir tiem unikālas un dziedinošas īpašības.

Smēlies spēku Latvijas mežos un tajās dabas veltēs, pozitīvi iedarbojas uz elpceļu veselību un aizsargā organismu no apkārt esošo vīrusu un baktēriju izraisītajām saslimšanām.

Sastāvā esošās dabas vielas (Islandes ķērpis, smiltsērkšķu un kliņģerīšu eļļas) palīdz pasargāt organismu no vīrusu un bakterialās infekcijas saaukstēšanās periodā, kā arī saglabāt elpceļu veselību visa gada garumā.

Saaukstēšanās periodā palīdz remdēt kņudēšanu un nepatīkamo sajūtu kaklā, pēc iespējas ātrāk cenšoties palīdzēt atgriezties ikdienā, kurā nav traucēta ne runāšana, ne ēšana.

Atjauno mutes un rīkles gļotādu, veicina elpceļu gļotādas funkciju atjaunošanos.

Pierādīta pretvīrusu, pret-sēnīšu un antibakteriāla iedarbība.

Silbiol®, pats par sevi ir bioloģiski aktīvu vielu komplekss, ekstraģēts no Latvijas egles (Picea abies) skuju zalena, kura galvenā bioloģiski aktīvā viela ir epimanools. Iegūts, izmantojot unikālu, saudzīgu un rūpīgi izstrādātu tehnoloģiju Latvijas vadošajā mežzinātnes institūtā “Silava”.

Papildu informācija par produktu
product
1143598 SILVASEPT Spray aerosols, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9d/d2/da1ba2f06f82fe8c96565fe2da59.png InStock 10.99 EUR 10.99 <p><strong>Silvasept® Spray</strong></p> <p>Silvasept® Spray - pilnveidota formula un efektīvāka ražošana.</p> <p>Silvasept® Spray ar Silbiol® ir jauna un optimizēta produkta forma ar inovatīvu, Latvijā izstrādātu formulu. Saprotot patērētāju vajadzības un tirgus attīstības tendences, produkts ieguvis jaunu iepakojumu, vienlaikus modernizēts un padarīts drošāks ražošanas process.</p> <p>Bioloģiski aktīvais egļu skuju ekstrakts Silbiol®, kas ir sastāvā visiem Silvasept līnijas produktiem, piešķir tiem unikālas un dziedinošas īpašības.</p> <p>Smēlies spēku Latvijas mežos un tajās dabas veltēs, pozitīvi iedarbojas uz elpceļu veselību un aizsargā organismu no apkārt esošo vīrusu un baktēriju izraisītajām saslimšanām.</p> <p>Sastāvā esošās dabas vielas (Islandes ķērpis, smiltsērkšķu un kliņģerīšu eļļas) palīdz pasargāt organismu no vīrusu un bakterialās infekcijas saaukstēšanās periodā, kā arī saglabāt elpceļu veselību visa gada garumā.</p> <p>Saaukstēšanās periodā palīdz remdēt kņudēšanu un nepatīkamo sajūtu kaklā, pēc iespējas ātrāk cenšoties palīdzēt atgriezties ikdienā, kurā nav traucēta ne runāšana, ne ēšana.</p> <p>Atjauno mutes un rīkles gļotādu, veicina elpceļu gļotādas funkciju atjaunošanos.</p> <p>Pierādīta pretvīrusu, pret-sēnīšu un antibakteriāla iedarbība.</p> <p>Silbiol®, pats par sevi ir bioloģiski aktīvu vielu komplekss, ekstraģēts no Latvijas egles (Picea abies) skuju zalena, kura galvenā bioloģiski aktīvā viela ir epimanools. Iegūts, izmantojot unikālu, saudzīgu un rūpīgi izstrādātu tehnoloģiju Latvijas vadošajā mežzinātnes institūtā “Silava”.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Citi ārstnieciskie līdzekļi/Dabīgie ārstniecības augu aerosoli