SILICEA Original Gel + Biotin šķidrums, 500 ml

SILICEA Original Gel + Biotin šķidrums, 500 ml

ANTON HUBNER
Derīguma termiņš: 2024-09-30
Original Silicea GEL+ BIOTIN ir koloidāla suspensija, kurā mikroskopiskas silīcija dioksīda daļiņas ir sīki izkliedētas ūdenī.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Silicea Original gels ar biotīnu, 500 ml.

Original Silicea GEL+ BIOTIN ir koloidāla suspensija, kurā mikroskopiskas silīcija dioksīda daļiņas ir sīki izkliedētas ūdenī. Silīcijs silīcijskābes formā dabā ir plaši sastopams. Tas ir otrs biežāk sastopamais elements uz zemes. Visbiežāk dabā satopamais mikroelements ir skābeklis. Šī viela ir visur dabā, kur nepieciešama izturība, elastība un elastīgums. Tas ir būtisks mikroelements visām dzīvajām būtnēm, un ir atrodams katrā šūnā mūsu ķermenī. Pēc 20 gadu vecuma, ķermenis zaudē savu spēju saglabāt silīciju (Si). Cilvēka organisms nespēj ražot silīciju (Si) pats. Vesela āda, stipri mati ir skaistuma ārējās pazīmes, kuras var stiprināt no iekšienes. Biotīns ir nozīmīgs matiem. Biotīns palīdz uzturēt matu veselību, gļotādas un ādas veselību. Dabisks skaistums neveidojas ātri: ādas atjaunošanai nepieciešamas 28 dienas, mati neaug ātrāk kā 1 cm mēnesī. Tāpēc ieteicams lietot silīcija dioksīdu ar biotīnu kursa veidā no 3 līdz 5 mēnešiem. 

Papildu informācija par produktu
product
1193107 SILICEA Original Gel + Biotin šķidrums, 500 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ac/8e/271a72d9e5f454d1c96b96cccf99.png InStock 15.98 EUR 24.59 <p style="text-align:justify;">Silicea Original gels ar biotīnu, 500 ml.</p> <p style="text-align:justify;">Original Silicea GEL+ BIOTIN ir koloidāla suspensija, kurā mikroskopiskas silīcija dioksīda daļiņas ir sīki izkliedētas ūdenī. Silīcijs silīcijskābes formā dabā ir plaši sastopams. Tas ir otrs biežāk sastopamais elements uz zemes. Visbiežāk dabā satopamais mikroelements ir skābeklis. Šī viela ir visur dabā, kur nepieciešama izturība, elastība un elastīgums. Tas ir būtisks mikroelements visām dzīvajām būtnēm, un ir atrodams katrā šūnā mūsu ķermenī. Pēc 20 gadu vecuma, ķermenis zaudē savu spēju saglabāt silīciju (Si). Cilvēka organisms nespēj ražot silīciju (Si) pats. Vesela āda, stipri mati ir skaistuma ārējās pazīmes, kuras var stiprināt no iekšienes. Biotīns ir nozīmīgs matiem. Biotīns palīdz uzturēt matu veselību, gļotādas un ādas veselību. Dabisks skaistums neveidojas ātri: ādas atjaunošanai nepieciešamas 28 dienas, mati neaug ātrāk kā 1 cm mēnesī. Tāpēc ieteicams lietot silīcija dioksīdu ar biotīnu kursa veidā no 3 līdz 5 mēnešiem. </p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem