SEPTANAZAL Pieaugušajiem deguna aerosols, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

SEPTANAZAL Pieaugušajiem deguna aerosols, 10 ml

KRKA
Kopā
4.79 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Septanazal deguna aerosols satur ksilometazolīna hidrohlorīdu un dekspantenolu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Septanazal deguna aerosols satur ksilometazolīna hidrohlorīdu un dekspantenolu. Ksilometazolīna hidrohlorīds strauji sašaurina deguna gļotādas asinsvadus un mazina tās pietūkumu un gļotu izdalīšanos. Tā mazinās aizliktā deguna sajūta. Dekspantenols ir vitamīna pantotēnskābes, kas veicina deguna gļotādas dzīšanu un aizsardzību, atvasinājums. Septanazal lieto, lai mazinātu deguna gļotādas pietūkumu gļotādas iekaisuma (rinīta) gadījumā un lai veicinātu deguna gļotādas bojājumu dzīšanu, mazinātu nealerģisku deguna gļotādas iekaisumu (vazomotoru rinītu),ārstētu apgrūtinātu elpošanu caur degunu pēc deguna operācijas.

Papildu informācija par produktu
product
1192911 SEPTANAZAL Pieaugušajiem deguna aerosols, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d0/0e/aeda8fd301e0816a6fc8b559baf7.png InStock 4.79 EUR 4.79 <p style="text-align:justify;">Septanazal deguna aerosols satur ksilometazolīna hidrohlorīdu un dekspantenolu. Ksilometazolīna hidrohlorīds strauji sašaurina deguna gļotādas asinsvadus un mazina tās pietūkumu un gļotu izdalīšanos. Tā mazinās aizliktā deguna sajūta. Dekspantenols ir vitamīna pantotēnskābes, kas veicina deguna gļotādas dzīšanu un aizsardzību, atvasinājums. Septanazal lieto, lai mazinātu deguna gļotādas pietūkumu gļotādas iekaisuma (rinīta) gadījumā un lai veicinātu deguna gļotādas bojājumu dzīšanu, mazinātu nealerģisku deguna gļotādas iekaisumu (vazomotoru rinītu),ārstētu apgrūtinātu elpošanu caur degunu pēc deguna operācijas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi