SENSI VIT acu pilieni, 10 ml
5.0 5 (3 atsauksmes)

SENSI VIT acu pilieni, 10 ml

UNIMED PHARMA
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
7.59 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Iesaka visu sausās acs sindroma formu gadījumos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Stabilizē visus trīs acs virsmas asaru plēves slāņus Epitēlija atjaunošanos veicinošs un barojošs. Iesaka visu sausās acs sindroma formu gadījumos.

SENSIVIT® ir šķīdums ar nomierinošu un mitrinošu efektu. Stabilizē visus trīs acs virsmas asaru plēves slāņus. SENSIVIT® satur karmelozes nātrija sāli, kura, pateicoties tās īpašībām, uz radzenes un konjunktīvas virsmas veido pagaidu aizsargājošu plēvi, nodrošinot mitrinošo efektu. Tādejādi SENSIVIT® stabilizē asaru plēves ūdens kārtu. SENSIVIT® satur A vitamīnu, kurš veicina asaru plēves iekšējās mucīna kārtas veidošanos. Kopīgi ar E vitamīnu uzlabo radzenes un konjunktīvas barošanu. Pievienotās produkta palīgvielas veicina asaru plēves ārējās (lipīdu) kārtas uzturēšanu, kas darbojas pret ātru acs virsmas izžūšanu. Šī plānā asaru plēves kārta stiprina vai aizstāj visas trīs kārtas. Tādejādi tiek ievērojami uzlabots asaru aizsargājošais efekts.

SENSIVIT® lieto nepietiekamas asaru veidošanās un visu sausās acs sindroma formu gadījumos. SENSIVIT® var tikt lietots gadījumos, kad radzeni un konjunktīvu nepieciešams pārklāt ar aizsargājošu mitruma slāni. SENSIVIT® nedrīkst lietot, ja acīm piemīt paaugstināta jutība pret aktīvo vielu vai kādu no preparāta palīgvielām. Preparātu nedrīkst lietot grūtnieces un sievietes, kas baro bērnu ar krūti. SENSIVIT® nav piemērots bērniem, kas jaunāki par diviem gadiem. Nevēlamās blakusparādības: reti tūlīt pēc lietošanas var rasties neliela pārejoša dedzināšanas sajūta. Var rasties arī alerģiska reakcija. Ja novērojat šīs blakusparādības vai citas neparastas reakcijas, ziņojiet ārstējošam oftalmologam (acu ārstam). Ja vienlaikus jālieto vēl citi acu pilieni, preparāts SENSIVIT® jālieto pēdējais un vismaz 5 minūtes pēc iepriekšējo acu pilienu iepilināšanas. Pastāstiet oftalmologam (acu ārstam) par visām zālēm, kuras lietojat vai pēdējā laikā esat lietojis, vai plānojat lietot, ieskaitot zāles, ko var iegādāties bez receptes. Ja lietojat jebkāda veida acu preparātus, par to piemērotību vienlaicīgai lietošanai konsultējieties ar oftalmologu (acu ārstu). UNIMED PHARMA®spol.s r.o. ir Slovākijas farmācijas kompānija, kas tika dibināta 1994.gadā Bratislavā. Uzņēmums koncentrējas uz jaunu produktu tirgus attīstību un ģenērisko medikamentu ražošanu oftalmoloģijā ar mērķi tos padarīt pieejamākus pacientiem.

product
1192296 SENSI VIT acu pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ff/ee/af1be49618f31985ec85c6b1d7c6.png InStock 7.59 EUR 7.59 <p style="text-align:justify;">Stabilizē visus trīs acs virsmas asaru plēves slāņus Epitēlija atjaunošanos veicinošs un barojošs. Iesaka visu sausās acs sindroma formu gadījumos.<br /><br />SENSIVIT® ir šķīdums ar nomierinošu un mitrinošu efektu. Stabilizē visus trīs acs virsmas asaru plēves slāņus. SENSIVIT® satur karmelozes nātrija sāli, kura, pateicoties tās īpašībām, uz radzenes un konjunktīvas virsmas veido pagaidu aizsargājošu plēvi, nodrošinot mitrinošo efektu. Tādejādi SENSIVIT® stabilizē asaru plēves ūdens kārtu. SENSIVIT® satur A vitamīnu, kurš veicina asaru plēves iekšējās mucīna kārtas veidošanos. Kopīgi ar E vitamīnu uzlabo radzenes un konjunktīvas barošanu. Pievienotās produkta palīgvielas veicina asaru plēves ārējās (lipīdu) kārtas uzturēšanu, kas darbojas pret ātru acs virsmas izžūšanu. Šī plānā asaru plēves kārta stiprina vai aizstāj visas trīs kārtas. Tādejādi tiek ievērojami uzlabots asaru aizsargājošais efekts.</p> <p style="text-align:justify;">SENSIVIT® lieto nepietiekamas asaru veidošanās un visu sausās acs sindroma formu gadījumos. SENSIVIT® var tikt lietots gadījumos, kad radzeni un konjunktīvu nepieciešams pārklāt ar aizsargājošu mitruma slāni. SENSIVIT® nedrīkst lietot, ja acīm piemīt paaugstināta jutība pret aktīvo vielu vai kādu no preparāta palīgvielām. <strong>Preparātu nedrīkst lietot grūtnieces un sievietes, kas baro bērnu ar krūti.</strong> <strong>SENSIVIT® nav piemērots bērniem, kas jaunāki par diviem gadiem.</strong> Nevēlamās blakusparādības: reti tūlīt pēc lietošanas var rasties neliela pārejoša dedzināšanas sajūta. Var rasties arī alerģiska reakcija. Ja novērojat šīs blakusparādības vai citas neparastas reakcijas, ziņojiet ārstējošam oftalmologam (acu ārstam). Ja vienlaikus jālieto vēl citi acu pilieni, preparāts SENSIVIT® jālieto pēdējais un vismaz 5 minūtes pēc iepriekšējo acu pilienu iepilināšanas. Pastāstiet oftalmologam (acu ārstam) par visām zālēm, kuras lietojat vai pēdējā laikā esat lietojis, vai plānojat lietot, ieskaitot zāles, ko var iegādāties bez receptes. Ja lietojat jebkāda veida acu preparātus, par to piemērotību vienlaicīgai lietošanai konsultējieties ar oftalmologu (acu ārstu). UNIMED PHARMA®spol.s r.o. ir Slovākijas farmācijas kompānija, kas tika dibināta 1994.gadā Bratislavā. Uzņēmums koncentrējas uz jaunu produktu tirgus attīstību un ģenērisko medikamentu ražošanu oftalmoloģijā ar mērķi tos padarīt pieejamākus pacientiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Optikas un acu kopšanas līdzekļi