SENI Super Quatro Large autiņbiksītes , 10 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

SENI Super Quatro Large autiņbiksītes , 10 gab.

TZMO
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.92 €
Derīguma termiņš: 2029-02-28
Elpojošās viscaur gaisa caurlaidīgās autiņbikses Super Seni Quatro ir lielisks risinājums cilvēkiem ar ļoti stipru nesaturēšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Elpojošās viscaur gaisa caurlaidīgās autiņbikses Super Seni Quatro ir lielisks risinājums cilvēkiem ar ļoti stipru nesaturēšanu. Tās nodrošina:

  • Ideālu pielāgošanos ķermenim un lielisku sausuma sajūtu (elastīgā vidukļa josta priekšā un aizmugurē kopā ar dubultajām elastīgajām līmlentām)
  • Ātru un efektīvu absorbēšanu
  • Nepatīkamās smakas samazināšanu
  • Uzticamu aizsardzību pret sānu noplūdēm
  • Brīvu ādas elpošanu
  • Minimālu alerģisku reakciju risku
  • Iespēju vairākas reizes atvērt un aizvērt autiņbikses

Super Seni Quatro var izmantot gan urīna, gan fēču nesaturēšanas gadījumā.

Super Seni Trio viss vienā autiņbiksēm ir dubultais slapjuma indikators, kas parāda, kad autiņbikses jāmaina.

product
1193013 SENI Super Quatro Large autiņbiksītes , 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f7/fa/6c4bece491f2488a693c64786c29.png InStock 11.92 EUR 11.92 <p style="text-align:justify;">Elpojošās viscaur gaisa caurlaidīgās autiņbikses Super Seni Quatro ir lielisks risinājums cilvēkiem ar ļoti stipru nesaturēšanu. Tās nodrošina:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Ideālu pielāgošanos ķermenim un lielisku sausuma sajūtu (elastīgā vidukļa josta priekšā un aizmugurē kopā ar dubultajām elastīgajām līmlentām)</li> <li>Ātru un efektīvu absorbēšanu</li> <li>Nepatīkamās smakas samazināšanu</li> <li>Uzticamu aizsardzību pret sānu noplūdēm</li> <li>Brīvu ādas elpošanu</li> <li>Minimālu alerģisku reakciju risku</li> <li>Iespēju vairākas reizes atvērt un aizvērt autiņbikses</li> </ul><p style="text-align:justify;">Super Seni Quatro var izmantot gan urīna, gan fēču nesaturēšanas gadījumā.</p> <p style="text-align:justify;">Super Seni Trio viss vienā autiņbiksēm ir dubultais slapjuma indikators, kas parāda, kad autiņbikses jāmaina.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Autiņbiksītes