SENI San Normal uroloģiskie ieliktņi, 30 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

SENI San Normal uroloģiskie ieliktņi, 30 gab.

TZMO
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2028-05-31
Uroloģiskie ieliktnīši - lielisks risinājums cilvēkiem ratiņkrēslos, tiem, kas ir pilnīgi bez pārvietošanās spējām vai ar lieko svaru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lielisks risinājums cilvēkiem ratiņkrēslos, tiem, kas ir pilnīgi bez pārvietošanās spējām vai ar lieko svaru.

Elpojošie anatomiski pielāgotie ieliktņi San Seni Normal ir lielisks risinājums cilvēkiem, kam vajadzīgs produkts ar augstāku absorbēšanas spēju, kā uroloģiskie ieliktņi vidējas urīna nesaturēšanas gadījumiem. Tie var tikt izmantoti arī fēču nesaturēšanas gadījumā. San Seni Normal nodrošina: ideālu pielāgošanos ķermenim, uzticamu aizsardzību pret sānu noplūdēm, nepatīkamās smakas mazināšanu, ātru un efektīvu absorbēšanu, brīvu ādas elpošanu, minimālu alerģisku reakciju risku, garantēti perfekti pieguļ ķermenim un ir viegli maināmi, jo tiek fiksēti ar elastīgām saturošajām apakšbiksēm, brīvas kustības un diskrētumu. Uz produkta ir slapjuma indikators, kas norāda, kad tas ir jāmaina.

product
1193186 SENI San Normal uroloģiskie ieliktņi, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8a/e3/0277211a656cf8007e4877664303.png InStock 10.08 EUR 15.51 <p style="text-align:justify;">Lielisks risinājums cilvēkiem ratiņkrēslos, tiem, kas ir pilnīgi bez pārvietošanās spējām vai ar lieko svaru.<br /><br />Elpojošie anatomiski pielāgotie ieliktņi San Seni Normal ir lielisks risinājums cilvēkiem, kam vajadzīgs produkts ar augstāku absorbēšanas spēju, kā uroloģiskie ieliktņi vidējas urīna nesaturēšanas gadījumiem. Tie var tikt izmantoti arī fēču nesaturēšanas gadījumā. San Seni Normal nodrošina: ideālu pielāgošanos ķermenim, uzticamu aizsardzību pret sānu noplūdēm, nepatīkamās smakas mazināšanu, ātru un efektīvu absorbēšanu, brīvu ādas elpošanu, minimālu alerģisku reakciju risku, garantēti perfekti pieguļ ķermenim un ir viegli maināmi, jo tiek fiksēti ar elastīgām saturošajām apakšbiksēm, brīvas kustības un diskrētumu. Uz produkta ir slapjuma indikators, kas norāda, kad tas ir jāmaina.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Urīna nesaturēšana