SENI Care Profesional roku krēms, 500 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

SENI Care Profesional roku krēms, 500 ml

TZMO
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Aizsargājošs roku krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Krēms nodrošina ādas aizsardzību un reģenerāciju. Paredzēts lietošanai vairākas reizes dienā ādai, kas ir pakļauta biežai saskarei ar mazgāšanas līdzekļiem un dezinfekcijas līdzekļiem.

  • Vieglas konsistences krēms, kas labi mitrina un baro ādu, veicinot epidermas reģenerācijas un atjaunošanas procesu.
  • Krēms ātri iesūcas ādā, veidojot «nelīpošu» kārtiņu uz plaukstām, kas aizsargā ādu no pārmērīgas izžūšanas un ārējo faktoru negatīvas iedarbības.
  • Bagātināts ar sastāvdaļu, kas neitralizē nepatīkamu aromātu, krēms neļauj smakām palikt uz plaukstām, piem., pēc absorbējošo produktu nomaiņas vai citām aprūpes procedūrām.
  • Var lietot pirms aizsargcimdu uzvilkšanas.
product
1195303 SENI Care Profesional roku krēms, 500 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/74/38/9f6d4e8b72184ffa9edcd31c4f86.png OutOfStock 5.06 EUR 8.43 <p style="text-align:justify;">Krēms nodrošina ādas aizsardzību un reģenerāciju. Paredzēts lietošanai vairākas reizes dienā ādai, kas ir pakļauta biežai saskarei ar mazgāšanas līdzekļiem un dezinfekcijas līdzekļiem.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Vieglas konsistences krēms, kas labi mitrina un baro ādu, veicinot epidermas reģenerācijas un atjaunošanas procesu.</li> <li style="text-align:justify;">Krēms ātri iesūcas ādā, veidojot «nelīpošu» kārtiņu uz plaukstām, kas aizsargā ādu no pārmērīgas izžūšanas un ārējo faktoru negatīvas iedarbības.</li> <li style="text-align:justify;">Bagātināts ar sastāvdaļu, kas neitralizē nepatīkamu aromātu, krēms neļauj smakām palikt uz plaukstām, piem., pēc absorbējošo produktu nomaiņas vai citām aprūpes procedūrām.</li> <li style="text-align:justify;">Var lietot pirms aizsargcimdu uzvilkšanas.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana