SENI Care mitrās salvetes, 48 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

SENI Care mitrās salvetes, 48 gab.

TZMO
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.65 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Mitrās salvetes Seni Care ir ar ādai labvēlīgu pH 5,5 un tās ir bagātinātas ar E vitamīnu un alantoīnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Seni Care ir Premium kvalitātes ķermeņa kopšanas līdzekļu sērija cilvēkiem ar sausu un jutīgu ādu. Seni Care mitrās salvetes satur alantoīnu, E vitamīnu un nesatur parabēnus. Ieteicams jutīgas ādas atsvaidzināšanai.

Mitrās salvetes Seni Care dod iespēju ātri un viegli attīrīt ādu visas dienas laikā, īpaši cilvēkiem ar urīna nesaturēšanu.

Mitrās salvetes Seni Care ir ar ādai labvēlīgu pH 5,5 un tās ir bagātinātas ar E vitamīnu un alantoīnu. Tās maigi notīra ādu un samazina kairinājumu.

product
1193235 SENI Care mitrās salvetes, 48 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/93/11/f8562a1dabeb6dcb6f01308972d8.png InStock 4.65 EUR 5.81 <p style="text-align:justify;">Seni Care ir Premium kvalitātes ķermeņa kopšanas līdzekļu sērija cilvēkiem ar sausu un jutīgu ādu. Seni Care mitrās salvetes satur alantoīnu, E vitamīnu un nesatur parabēnus. Ieteicams jutīgas ādas atsvaidzināšanai.</p> <p style="text-align:justify;">Mitrās salvetes Seni Care dod iespēju ātri un viegli attīrīt ādu visas dienas laikā, īpaši cilvēkiem ar urīna nesaturēšanu.</p> <p style="text-align:justify;">Mitrās salvetes Seni Care ir ar ādai labvēlīgu pH 5,5 un tās ir bagātinātas ar E vitamīnu un alantoīnu. Tās maigi notīra ādu un samazina kairinājumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Preces aprūpei